iPhone X – Primele Clone vin fara Decupaj

iPhone X are primele clone anuntate de catre chinezi, aceste afiind copii destul de fidele ale produsului Apple, design-ul fiind reprodus cu decupaj, sau fara.

iPhone X are parte de primele clone lansate de catre producatorii chinezi, acestia reusind sa reproduca destul de fidel noul telefon pe care Apple il va pune in vanzare din 3 noiembrie. Spre deosebire de modelul real, aceste clone ale iPhone X vin totusi cu o schimbare benefica, adica pot fi cumparate chiar si fara decupaj in partea superioara a ecranului, asa cum si-ar fi dorit multi fani Apple sa vada si al modelul normal.

iPhone X are parte de o prima clona destul de fidela in postura telefonului Hotwav Symbol S3, produs de catre o companie din Shenzen, telefonul semanand destul de bine cu cel al Apple. Desigur ca vorbim despre un telefon Android ieftin care are componentele si ecranul inghesuite intr-una dintre carcasele iPhone X produse inaintea lansarii, ecranul efectiv aparand sub decupajul carcasei, nu prin el.

iPhone X clone

iPhone X – primele clone vin si fara decupaj

iPhone X nu are nici buton Home, dar aceasta nu este o problema pentru clone, ele simuland iOS-ul in aproape cel mai mic detaliu, inclusiv bara din partea inferioar a ecranului. Pentru cei carora nu le place decupajul, aceasta clona a iPhone X poate fi cumparata si fara unul vizibil, deci vorbim practic despre o versiune imbunatatita a telefonului Apple, insa numai din punct de vedere estetic, pentru ca experienta de utilizare este dezastruoasa.

iPhone X clone 1

iPhone X are o carcasa din sticla foarte eleganta care este reprodusa intr-o anumita masura si de catre clonatorii chinezi, insa desigur ca nu vorbim despre materiale de aceeasi calitate. Totusi, aceste clone ale iPhone X ruleaza Android 8, au procesoare quad-core, baterii de 2900 mAh, 2 GB RAM si conectivitate 4G, deci daca nu vor costa mai mult de 150 de dolari, vom vedea foarte multi chinezi cu ele in buzunare.

iPhone X clone 2

iPhone X va avea parte si de alte clone mult mai reusite, insa telefonul nici macar nu a fost lansat, asa ca nu a fost timp pentru clonatori sa il analizeze in detaliu.

iPhone X clone 3