Google Pixel 2 XL vs iPhone 8 Plus – Care e mai Fragil ?

Google Pixel 2 XL este comparat cu iPhone 8 Plus intr-un prim drop test pentru a ni se arata care dintre cele doua telefoane este mai rezistent la impact.

Google Pixel 2 XL si iPhone 8 Plus apar astazi intr-o comparatie care are menirea de a ne arata care dintre cele doua telefoane este mai fragil, drop testul avand rezultate surprinzatoare. Google Pixel 2 XL are o carcasa care este mai rezistenta decat cea din sticla a iPhone 8 Plus, iar asta este perfect normal pentru ca vorbim despre o diferenta mare intre materialele folosite, cei din Mountain View evitand sticla pentru telefon.

Google Pixel 2 XL are, pe de alta parte, un ecran foarte fragil, acesta crapandu-se intr-o multitudine de bucatele chiar de la primul impact frontal de la inaltime. Desi nici ecranul iPhone 8 Plus nu s-a descurcat mai bine, puteti observa totusi ca Google Pixel 2 XL a avut probleme mult mai mari, bucati din partea superioara a ecranului sarind in diverse parti, lucru care nu s-a intamplat la iPhone 8 Plus.

Google Pixel 2 XL vs iPhone 8 Plus – Care este mai Fragil ?

Google Pixel 2 XL are parte de o evolutie foarte proasta, deoarece primul contact al ecranului cu o suprafata dura ne arata cat de fragil este acesta si ce mare este problema pentru utilizatori. Din pacate se poate observa ca telefonul celor din Mountain View are mari probleme cu rezistenta la impact frontal, in contrast cu iPhone 8 Plus, care se dovedeste a fi surprinzator de rezistent in aceasta situatie.

Google Pixel 2 XL se indoaie deasemenea foarte usor, compania americana neavand chiar atat de multa grija sa-l faca rezistent, Apple avand o atitudine complet diferita cu iPhone 8 Plus. Daca este sa va ganditi sa faceti o alegere intre telefonul celor din Mountain View si iPhone 8 Plus pentru achizitie, atunci este cat se poate de clar ca ar trebui sa va ganditi mai serios la cel al companiei Apple.