WhatsApp Update Rezolva o Problema Enervanta

WhatsApp a fost actualizata noaptea trecuta, noua versiune a aplicatiei rezolvand o problema foarte enervanta care afecta utilizatorii iPhone din toata lumea.

WhatsApp a lansat o actualizare noua pentru aplicatia sa in cursul noptii trecute, aceasta venind dupa multe plangeri ale utilizatorilor iPhone in legatura cu aplicatia. Mai exact, noaptea trecuta aplicatia WhatsApp a fost actualizata in AppStore pentru a rezolva o problema din cauza careia nu erau afisate in mod corect notificarile in iOS 11, compania americana primind foarte multe plangeri de la utilizatori din aceasta cauza.

WhatsApp avea probleme in a afisa toate notificarile pentru mesajele primite de catre utilizatori pe iPhone dupa instalarea aplicatiei, astfel ca actualizarea disponibila de azi rezolva problema. Separat de aceasta schimbare, aplicatia WhatsApp nu contine alte modificari importante care sa merite mentionate, astfel ca nu veti vedea altceva schimbat, insa trebuie sa faceti actualizarea in telefoanele voastre chiar acum.

WhatsApp update rezolva o problema enervanta

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, iar aplicatia pentru iPhone este disponibila pentru descarcare gratuita din aceasta pagina chiar acum.

whatsapp problema