Apple a scos din Vanzare un Model al iPhone 7

Apple a scos din vanzare un model al seriei iPhone 7, cei din Cupertino incercand sa indrepte atentia spre iPhone 8 si iPhone X anul acesta.

Apple a scos din vanzare un model al iPhone 7 dupa ce a prezentat iPhone 8 si iPhone X, schmbarea fiind facuta de catre companie fara prea multe indicii cu privire la faptul ca ai sai clienti nu vor mai putea cumpara produsul din magazinul online, sau din cele ale partenerilor globali.

iPhone 7 256 GB a fost scos din vanzare de catre compania Apple chiar in data de 12 septembrie, cand iPhone 8 si iPhone X au fost prezentate, acest model neavand oricum vanzari foarte bune, desi era unul dintre cele doua in care puteau fi cumparate modelele jet black si black ale seriei.

Apple a scos versiunea cu 256 GB spatiu de stocare a iPhone 7, insa in schimb a lansat una cu 32 GB spatiu de stocare, ideea fiind de a creste vanzarile seriei, lucru care s-a cam intamplat, deoarece lumea nu prea este interesata de iPhone 8 si iPhone 8 Plus in momentul de fata la nivel global.

iPhone 7 a avut vanzari bune, compania Apple reusind anul trecut sa stabileasca un nou record in materiel de vanzari multumita ei, insa anul acesta am putea asista la o situatie completa inversa, iPhone 8 fiind ignorat de catre clienti nu doar din cauza iPhone X, ci si pentru a cumpara iPhone 7.

Apple vanzare iPhone 7

7 COMENTARII