Huawei Mate 10 Pro Copiaza o Schimbare a iPhone 7

Huawei Mate 10 Pro copiaza o schimbare a iPhone 7 pe care compania Huawei a ironizat-o in cursul anului trecut, situatia fiind destul de interesanta, insa similara cu cea in care se regaseste compania Google dupa ce a facut ceva similar in cursul acestui an. Stim deja ca Google Pixel 2 vine fara port audio de 3.5mm, insa iata ca nici Huawei Mate 10 Pro nu va avea un asemenea port, desi Huawei a ras de aceasta schimbare pentru iPhone 7.

Huawei Mate 10 are integrat un port audio de 3.5mm de catre compania Huawei, insa Huawei Mate 10 Pro nu are aceasta schimbare, deci vorbim despre o situatie destul de interesanta. Huawei Mate 10 Pro a fost gandit la fel ca telefoanele de care chinezii au ras cand s-a luat decizia de a se renunta la implementarea unui port audio de 3.5mm, dar acum Huawei nu a mai ras de nimeni.

Huawei Mate 10 Pro are totusi port USB-C si o pereche de casti care sunt compatibile cu acest standard, ele putand fi folosite de catre utilizatori pentru a asculta muzica, sau orice doresc. Desigur ca si un adaptor special pentru castile standard cu port de 3.5mm este inclus in pachetul Huawei Mate 10 Pro, asa ca nimeni nu va trebui sa cumpere separat un asemenea accesoriu pentru a putea folosi casti.

Huawei Mate 10 Pro intra in randul telefoanelor ale caror producatori au ironizat Apple cand a eliminat portul audio de 3.5mm, dar are au facut totusi exact aceeasi schimbare. Ca sa fiu complet sincer, nu ma mira absolut deloc sa vad situatii de acest gen, pentru ca multe companii ironizeaza schimbarile facute de Apple pentru iPhone, iar Huawei Mate 10 Pro este cu atat mai comic din cauza acestei situatii.

Huawei Mate 10 Pro copiaza iPhone 7