Prima Pagina Huawei Huawei Mate 10 Pro Copiaza o Schimbare a iPhone 7

Huawei Mate 10 Pro Copiaza o Schimbare a iPhone 7

Huawei Mate 10 Pro copiaza o schimbare a iPhone 7 pe care compania Huawei a ironizat-o in cursul anului trecut, situatia fiind destul de interesanta, insa similara cu cea in care se regaseste compania Google dupa ce a facut ceva similar in cursul acestui an. Stim deja ca Google Pixel 2 vine fara port audio de 3.5mm, insa iata ca nici Huawei Mate 10 Pro nu va avea un asemenea port, desi Huawei a ras de aceasta schimbare pentru iPhone 7.

Huawei Mate 10 are integrat un port audio de 3.5mm de catre compania Huawei, insa Huawei Mate 10 Pro nu are aceasta schimbare, deci vorbim despre o situatie destul de interesanta. Huawei Mate 10 Pro a fost gandit la fel ca telefoanele de care chinezii au ras cand s-a luat decizia de a se renunta la implementarea unui port audio de 3.5mm, dar acum Huawei nu a mai ras de nimeni.

Huawei Mate 10 Pro are totusi port USB-C si o pereche de casti care sunt compatibile cu acest standard, ele putand fi folosite de catre utilizatori pentru a asculta muzica, sau orice doresc. Desigur ca si un adaptor special pentru castile standard cu port de 3.5mm este inclus in pachetul Huawei Mate 10 Pro, asa ca nimeni nu va trebui sa cumpere separat un asemenea accesoriu pentru a putea folosi casti.

Huawei Mate 10 Pro intra in randul telefoanelor ale caror producatori au ironizat Apple cand a eliminat portul audio de 3.5mm, dar are au facut totusi exact aceeasi schimbare. Ca sa fiu complet sincer, nu ma mira absolut deloc sa vad situatii de acest gen, pentru ca multe companii ironizeaza schimbarile facute de Apple pentru iPhone, iar Huawei Mate 10 Pro este cu atat mai comic din cauza acestei situatii.

Huawei Mate 10 Pro copiaza iPhone 7

 • badmad

  Arata mai bine decat s8/+.Ma refer la cel din poza

 • George89

  Motorola a fost prima companie care a eliminat jack ul, deci despre ce vb aici
  A ironizat cumva Huawei lipsa jack ului din i7?

 • George89

  Spatele e urat după părerea mea la m văzut într-un unboxing

 • Srb Srb

  Nimeni nu se ia dupa o companie fantoma

 • Srb Srb

  Sper anul viitor sa vina cineva cu margini in stanga si in dreapta si sus si jos fara,asta e camera o sa stea ciudat dar sa mai schimbe draq si androidele designul
  Xiaomi ar putea ca si asa ei au camera pusa oricum ca un kkt deja

 • Mircea

  Sunt curios cine va copia primul decupajul din iPhone X 😀

 • X1

  nimeni nu e atat de nebun sa copie acea porcarie de telefon

 • X1

  porcarie = iphoneXpix

 • looper

  Ma enervează ăștia cu scosul mufei jack, s-o lase în plm acolo ca încă îți faci treaba cu ea.

 • amfetamin

  Nu zi hop pana nu sari gardul. 😉

 • badmad

  Nu o sa copieze nimeni decupajul de la iX pentru ca se copiaza doar chestiile faine

 • alex

  Inca mai sunt multi care nu cumpara smartphone ca nu are mufa jack!e o tâmpenie sa scoti mufa jack!

 • Cristi

  Nu se ia nimeni dupa companii fantome dar Apple copiaza de la altii,dupa care vin fani ca tine sa zica ca ei au dat tonul chiar daca nu au fost primii.
  Jalnic…

 • Srb Srb

  Da jalnic ca oamenii nu isi dau seama ca ceea ce face Apple conteaza si nu ce fac niste firme mici sau mari

 • Srb Srb


  Apple has a unique position in the industry in that they don’t have any real competitors[1]and as a result, have an oversized clout in the industry. If an Android OEM removes the headphone jack and people don’t like it, they will go to another Android OEM and get basically the same experience. Those who want the Apple experience have no choice but to buy from Apple, which allows them to make big changes that a lot of people won’t like, but are good in the long run.

  Once Apple does that and takes all the backlash and criticism, the other companies can follow suit and benefit from what Apple is doing. Apple has established in the minds of consumers now that the headphone jack is going away, so these other companies can take advantage of it. It might take some time, but it will happen.

  Apple wasn’t the first company to remove the headphone jack from their phones, but they are the most influential and it will make it mainstream”