Apple Avantajeaza unii Clienti care vor iPhone X

Apple ii va avantaja pe unii dintre clientii care doresc sa cumpere iPhone X, acestia urmand a avea o procedura mai usoara de a cumpara telefonul.

Apple va avantaja unii dintre clientii care vor dori sa cumpere iPhone X in momentul in care va fi lansat oficial, compania americana anuntandu-i pe acestia in legatura cu acest lucru. Vorbim despre cei care participa in progrmaul iPhone Upgrade, care le premite sa “cumpere” in rate orice model nou al iPhone si sa faca upgrade anual la orice versiune noua, iPhone X fiind desigur inclus in acest program.

iPhone X va fi disponibil in cantitati extrem de limitate, asa ca Apple le-a transmis clientilor sai ca daca doresc sa aiba o sansa reala de a-l cumpara si primi rapid, trebuie sa se pregateasca. In aceasta idee, Apple le cere clientilor care fac parte din programul iPhone Upgrade sa treaca printr-un proces initial de verificare al posibilitatii de a beneficia de optiunea de a cumpara iPhone X, pentru ca in momentul deschiderii precomenzilor sa poata face precomanda rapid.

Apple avantajeaza unii clienti care vor cumpara iPhone X

Clientii care vor face aceasta verificare prealabila vor avea posibilitatea de a cumpara iPhone X mai rapid decat cei care vor decide sa o faca in momentul in care precomenzile vor fi deschise. Anul trecut, cand a fost lansat iPhone 7, compania Apple le-a permis clientilor care fac parte din programul iPhone Upgrade sa faca precomenzi cu cateva minute mai repede decat restul lumii, situatie care s-ar putea repeta cu iPhone X.

“Get a head start on your upgrade to iPhone X on 10.23. Use the Apple Store app on your iPhone to get ready for pre-order so you can speed through checkout on 10.27.”

iPhone X va fi disponibil in cantitati extrem de limitate, compania Apple recunoscand acest lucru in cadrul website-ului sau, asa ca aceasta rugaminte adresata clientilor este un semn ca vor exista probleme cu stocurile. Apple anticipeaza faptul ca multi clienti nu vor putea cumpara iPhone X cu livrare cand doresc sa primeasca telefonul, asa ca ii roaga din timp sa treaca prin procesul de aprobare financiara pentru achizitie.

iPhone X va fi disponibil in mod standard si pentru restul lumii din 27 octombrie prin Apple Store si magazinele partenere ale Apple.

Apple Avantajeaza Clienti iPhone X