Prima Pagina iPhone X iPhone X Arata ca pana si Apple poate Gresi

iPhone X Arata ca pana si Apple poate Gresi

iPhone X ne dovedeste faptul ca pana si compania Apple greseste si din asta nu pierd doar americanii, ci pierdem si noi, insa situatia nu poate fi schimbata.

iPhone X ne arata ca pana si compania Apple poate gresi, iar asta pentru ca americanii n-au reusit sa faca aceeasi “magie” in ceea ce priveste adunarea componentelor pentru telefon. Vorbesc aici despre enormele probleme de productie pe care telefonul le are, compania Apple nereusind sa gaseasca echilibrul perfect intre cerere si oferta, astfel ca telefonul sau va fi disponibil in cantitati extrem de limitate in 3 noiembrie.

iPhone X are probleme enorme de productie din cauza faptului ca Apple nu a putut cumpara suficient de multe componente de la partenerii sai pentru a putea asambla suficient de multe telefoane. Pana acum compania Apple reusea sa adune suficiente componente pentru a-si putea asambla produsele si a avea lansari cu zeci de milioane de unitati vandute in cateva saptamani, dar cu iPhone X nu se va intampla asa ceva.

iPhone X va fi disponibil in 2 – 3 milioane de unitati in momentul lansarii, in loc de o cantitate cel putin dubla, iar asta in conditiile in care va fi lansat in peste 30 de tari. Stocurile foarte mici arata faptul ca pana si Apple poate fi “invinsa” de partenerii asiatici care nu sunt capabili sa produca toate componentele cerute de catre americani in conditiile si cantitatile dorite de catre ei, iar in final Apple pierde cel mai mult.

iPhone X ne arata ca pana si Apple poate gresi

iPhone X Apple gresi

iPhone X este vazut de catre analistii americani ca o vulnerabilitate pentru Apple, din cauza problemelor generate acum, iar ei sustin ca Apple a facut mai multe greseli pentru a ajunge in aceasta situatie. Prima dintre ele a fost trecerea de la ecranele LCD la cele OLED, aceasta schimbare generand primele intarzieri in procesul de asamblare, pentru ca Samsung a reusit cu greu sa inceapa productia in masa.

iPhone X are productia, intr-o buna masura, dependenta de Samsung, o rivala foarte serioasa a Apple, iar aici sta o problema enorma, coreenii reusind greu sa produca ecranele OLED. A se baza pe Samsung a fost o alegere grea, dar fara optiune, pentru Apple, iar asta deoarece nicio companie nu poate produce suficient de multe ecrane OLED pe au nevoie cei din Cupertino pentru noul telefon.

iPhone X are deasemenea probleme foarte mari cu camera frontala 3D, sau placa logica, insa sigur mai sunt si alte componente care n-au fost produse in cantitatile suficiente. Adunand toate acestea, cei de la Apple au aratat ca pot gresi foarte mult, iar miliardele de dolari pierdute acum probabil ii vor invata cum sa gandeasca mai bine pe termen lung lansarile unor modele la fel de importante.

 • real

  @srb, vezi acum de ce spun ca lg is mici in jocul cu ecranele oled.
  toata lumea spune ca ei is cei mai buni si cei mai mari producatori del ecrane oled.
  se inseala

 • username

  Eu consider toate stirile aceste ca fiind doar o strategie se marketing, astfel incat oamenii sa cumpere cat mai repede iphone x disponibil “in cantitati extrem se mici”. Cred ca au stocuri limitate avand in vedere si pretul. Multi vor ezita. Eu unul vreau sa il achizitinez dar ma limiteaza pretul si pot sa mai astept. Cred ca va fi un cadou perfect de la Mos Craciun😂

 • Srb Srb

  Nu am zis niciodata ca lg sunt mari,nu au avut niciodata puterea de producere a samsung.
  La tv oled lg momentan e in top dar nu au nevoie sa produca zeci de mil pe luna

 • real

  La ecrane is slabi..momentan.
  La dispozitive mobile ecranele lor is de toata jena..le lipseste ceva..

 • Srb Srb

  sunt si la inceput, samsung face asta de 10 ani, sa vedem cum va fi lg peste 9

 • real

  Nu chiar la inceput..nu uita ca ei ai scos primele telefoane touch..ala prada ..telefoane slabe.

 • Cristi

  Mai bine stateau cu LCD de pe iphone 8 ca se vede perfect!

 • richard

  Vb de parca Samsung va sta pe loc.

 • Srb Srb

  daca in 9 ani LG scapa de burn in, nu conteaza cum, da LG a reusit ceva ce samsung nu

 • Mircea Radulescu

  Tocmai ce mi-am luat un LG Oled 55 B7V, se vede demențial 👍

 • Srb Srb

  welcome to the club !!! da, senzatia de inceput este unica 🙂
  Felicitari, momentan eu nu am avut probleme cu el si sper sa ramana asa

 • Mircea Radulescu

  Mai ales cu Apple TV 4K setat in 4K Dolby Vision la 60 Hz, chiar și cu conținut de pe YouTube 4K HDR și ca sa fie complet îl scot pe cablu optic pe un Bose LifeStyle T20 5.1 generație 2011 cred.

 • Srb Srb

  da, ESTE superb, f bine ca ti-ai luat si apple tv 4k…de la meniu pana la video si urmeaza multe altele in viitor se pare,totul arata ca intr-o revista de moda de calitate “fine print”

 • rundown

  Da si Apple face greseli. Uitati-va ce a facut airpods. Un design mai urat nici ca se putea.

 • ck

  Nu face greseli Apple! Ideea este ca nu sunt solicitate! Si de ce sa producem si sa ramanem cu ele! Asta e gandirea Apple! Vom vedea!!!! Parerea mea!