iPhone X – Foxconn a Discutat cu Apple de Productie

iPhone X a fost in centrul discutiilor purtate astazi intre reprezentanti ai Apple si Foxconn, compania americana cerand cresterea productiei.

iPhone X a fost in motivul principal pentru discutiile care au avut loc in Taipei astazi intre Jeff Williams si Terry Gou, cei doi intalnindu-se confirm programarii anuntata saptamana trecuta. Jeff Williams este vicepresedintele senior al companiei Apple care conduce divizia ce se ocupa de procurarea componentelor pentru produse si asamblarea lor, iar in functia sa de COO a vizitat Taiwan pentru a convinge Foxconn sa creasca productia noului telefon.

iPhone X a fost cu siguranta in centrul discutiilor care au avut loc astazi, insa cei care au fost rpezenti la intalnire n-au vrut sa dezvaluie despre ce anume s-a vorbit in cadrul ei. Estimarile de acum spun ca Apple va avea iPhone X disponibil in 2 – 3 milioane de exemplare pentru lansarea din 3 noiembrie, insa poate ca productia va creste substantial in urma acestei intalniri, foarte importante de altfel.

iPhone X – Foxconn a discutat cu Apple de productie

iPhone X are cele mai mari probleme de productie din cauza camerei frontale 3D, aceasta fiind livrata in cantitati foarte mici catre cei de la Foxconn in vederea asamblarii. Mai mult decat atat, se pare ca nici placa logica nu a putut fi produsa in cantitati suficiente de catre companiile asiatice contractate de catre cei de la Apple, iar asa noul telefon va fi disponibil in cantitati extrem de limitate saptamana viitoare.

iPhone X este cel mai dorit telefon mobil in momentul de fata, compania Apple dorind sa-i aduca in mainile cat mai multor persoane incepand din 3 noiembrie, desi e greu spus daca va putea. Noul telefon va fi disponibil pentru achizitie inclusiv din Romania incepand cu data de 27 octombrie, asa ca daca veti dori sa-l achizitionati, o veti putea face din acea data si va recomand sa va grabiti pentru a nu-l primi prea tarziu.

iPhone X foxconn productia apple