iPhone X – Primele Cifre despre Stocuri la Operatori

iPhone X va fi lansat in 3 noiembrie, dar astazi aflam primele cifre despre stocurile pe care compania Apple le va aloca pentru partenerii sai din Europa.

iPhone X va fi lansat saptamana viitoare de catre compania Apple, deci peste doar 10 zile clientii care il precomanda saptamana aceasta il vor primi acasa, sau cel putin unii dintre ei. Stim deja ca Apple are probleme foarte mari cu stocurile iPhone X in momentul de fata, iar astazi aflam noi informatii cu privire la numarul de unitati care ar trebui sa fie disponibile in magazinele unuia dintre cei mai operatori de telefonie mobila din Italia.

Conform unor surse din cadrul operatorului de telefonie mobila Wind Tre din Italia, iPhone X va fi disponibil in doar aproximativ 6000 de unitati pentru toate magazinele din tara. Cifra este una foarte mica si mai mult decat injumatatita fata de cele 16.000 de unitati ale iPhone 8 si iPhone 8 Plus care au fost trimise de catre compania Apple luna trecuta, deci iPhone X va fi cu mult mai greu de gasit de italieni.

Cele 6000 de unitati ale iPhone X pe care compania Apple le va trimite catre operatorul de telefonie mobila Wind Tre vor fi impartite intre magazinul online si magazinele fizice din tara. Wind Tre nu este cel mai mare operator de telefonie mobila din Italia, darare cateva milioane bune de clienti care au bani sa cumpere noul telefon al companiei Apple, asa ca oferta va fi cu mult mai mica decat cererea care va fi inregistrata.

iPhone X si primele cifre despre stocuri la operatori

iPhone X a fost livrat saptamana aceasta in cateva zeci de mii de unitati de catre Foxconn in Europa, Apple preluand stocurile pentru a le distribui catre magazine si parteneri. Avand in vedere cifrele de astazi anuntate de catre cei de la Wind Tre, este cat se poate de clar faptul ca problemele anuntate de toata lumea cu stocurile pentru noul telefon al companiei Apple se dovedesc a fi 100% adevarate.

Probabil multa lume isi imaginea faptul ca zvonurile sunt exagerate si Apple incearca sa creeze o falsa imagine de cerere mare pentru iPhone X prin blocarea stocurilor in magazine. Ei bine, situatia este cu totul alta, pentru ca in realitate cei de la Apple s-au dovedit a fi incapabili sa cumpere suficient de multe componente pentru a produce noul telefon in cantitati indestulatoare pentru tot clientii globali.

iPhone X va fi disponibil pentru precomanda in Romania incepand cu data de 27 octombrie, operatorii de telefonie mobila si partenerii companiei Apple urmand a vinde telefonul. Lansarea noului produs al companiei Apple va avea loc in data de 3 noiembrie, astfel ca atunci s-ar putea sa existe mult romani fericiti, dar si multi romani tristi pentru ca nu-si vor primi telefoanele comandate cu o saptamana inainte.

iPhone X cifre stocuri