Google Pixel 2 – Problema Periculoasa pentru iPhone X

Google Pixel 2 XL este afectat de o problema periculoasa care ar putea afecta inclusiv iPhone X dupa ce va fi lansat de catre compania Apple in 3 noiembrie.

Google Pixel 2 XL are in momentul de fata investigata in mod activ o problema care afecteaza un numar, aparent, destul de mare de utilizatori, ea putand ajunge si in iPhone X. Vorbim despre o problema a ecranelor POLED din Google Pixel 2 XL, acestea avand problema efectului de burn-in din cauza caruia unele imagini raman vizibile pe ecran chiar daca ceea ce este afisat se schimba in functie de aplicatie.

Google Pixel 2 XL sufera practic de o problema care a fost intalnita in trecut la multe telefoane Android cu ecrane OLED, insa teoretic n-ar trebui sa vedem asa ceva in momentul de fata. iPhone X va avea deasemenea un ecran OLED si unii se temeau din cauza faptului ca telefonul celor de la Apple ar putea fi afectat de o problema similara, asa ca aparitia acesteia intr-un telefon nou nu poate decat sa ridice noi semne de intrebare.

Google Pixel 2 are problema periculoasa si pentru iPhone X

Google Pixel 2 Problema iPhone X 1

Google Pixel 2 XL are aceasta problema investigata in mod activ de catre compania Google, cei din Mountain View confirmand faptul ca acest lucru nu ar trebui sa se intample pe telefoane. Deocamdata doar unitatile pentru review ale telefonului au aceasta problema, ele fiind singurele care au ajuns in mod efectiv sa fie folosite de catre cineva, dar asta nu inseamna ca unitatile comerciale nu vor fi afectate.

Google Pixel 2 XL va fi lansat in noiembrie de catre compania americana, asa ca este timp suficient pentru ca aceasta posibila problema sa aiba parte de o rezolvare. Daca totusi ea nu va fi rezolvata, atunci Google va trebui sa schimbe multe unitati ale noului sau telefon, pentru ca foarte multi dintre clienti vor avea probleme cu ecranele si asta va genera faorte multe discutii negative despre el.

“The Pixel 2 XL screen has been designed with an advanced POLED technology, including QHD+ resolution, wide color gamut, and high contrast ratio for natural and beautiful colors and renderings. We put all of our products through extensive quality testing before launch and in the manufacturing of every unit. We are actively investigating this report.”