Primele Clone ale iPhone X vin cu Decupaj DUBLU

Primele clone ale iPhone X incep sa apara prin diverse unboxing-uri, iar ceea ce vedem este o tentativa proasta de a copia Apple. In clipul video de mai jos aveti una dintre clonele care este vanduta in momentul de fata in China, cutia sa semanand bine cu ceea ce va oferi Apple.

Pe de alta parte, telefonul in sine incearca sa emuleze produsul real si carcasa este foarte apropiata de cea originala a americanilor. Cand vine vorba despre ecran, avem marea surpriza de a afla ca un decupaj nu este de ajuns, asa ca telefonul are unul dublu, cosmarul tuturor fanilor Apple.

Nu stiu care geniu din China s-a gandit sa faca o clona care sa aiba un ecran cu ceea ce seamana a fi un decupaj, dar sa mai adauge si un al doilea. Camera frontala 3D, adica decupajul original, este totusi realizata destul de bine, iar al doilea decupaj este adaugat, in mod stupid, prin software.

Aceste clone ale iPhone X vor fi vandute in diverse zone de pe glob si cu siguranta vor fi multe persoane interesate de ele, mai ales ca preturile de vanzare sunt foarte mici.