Prima Pagina iPhone X Asa ara Arata iPad, Mac si iMac cu Decupajul iPhone X

Asa ara Arata iPad, Mac si iMac cu Decupajul iPhone X

iPhone SE, iPad, Mac, iMac si Apple Watch cu decupajul iPhone X ? Un nou concept ne arata cosmarul pentru orice fan inrait al companiei Apple.

10

Ce s-ar intampla daca alte produse Apple ar avea integrat decupajul pe care il vedem in ecranul iPhone X in momentul de fata ? Ei bine in clipul video de mai jos vedem un concept care aduce decupajul ecranului acestui telefon in iPad, Mac, iMac si Mac Mini, cosmarul tuturor fanilor Apple.

Nici macar Apple Watch nu scapa de integrarea unui decupaj in partea superioara a ecranului, ideea in sine aratand cat de urate ar fi produsele Apple. Ideea din spatele acestui concept este de a arata cat de departe poate merge in ridicol Apple cu decupajele pentru produsele sale si cat de urate ar arata.

Desi Apple a implementat o asemenea schimbare de design intr-un produs, e improbabil sa o faca si in alte produse, pentru ca nu prea are de ce. In cazul tabletelor si a laptop-urilor are unde sa ascunda o camera TrueDepth pentru ca ea sa nu fie deranjanta, iar in ceasurile inteligente nu va oferi asa ceva.

Voi ce parere aveti despre ideea din acest concept ?