Prima Pagina WhatsApp Messenger WhatsApp – De ce NU e Bine sa Inchizi Aplicatia

WhatsApp – De ce NU e Bine sa Inchizi Aplicatia

WhatsApp afiseaza un mesaj de alerta prin care iti explica de ce nu este bine sa inchizi aplicatia din fundal, dar cat de bine este sa il respecti ?

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie text de pe planeta, cu peste 1.2 miliarde de utilizatori in lumea intreaga, ea avand in urma doar Facebook Messenger, la o distanta infima. Ambele platforme de mesagerie sunt detinute de catre compania Facebook, iar ambele au un numar enorm de utilizatori in diverse tari de pe glob, platforma continuand sa fie totusi populara fara sa-i fie bagata cuiva pe gat.

Aceasta este o aplicatie foarte populara pentru ca este foarte simpla si functioneaza fara probleme pentru mai toata lumea, insa noi functii sunt implementate in mod constant in ea. Una dintre functiile de baza ale aplicatiei este cea pentru notificari, utilizatorii iPhone si Android primind cate o notificare de fiecare data cand un mesaj este trimis decatre persoanele cu care discuta, ei putand raspunde rapid la ele.

Aceasta functionalitate ne permite sa aflam rapid cand cineva ne cauta, insa se pare ca ea este afectata de inchiderea completa a aplicatiei din fundal, lucru pe care multi stiu/stiau. Se pare ca inginerii companiei americane au inclus un nou mesaj de alerta in aplicatie care ne spune ca ea ar putea sa nu trimita notificari pentru mesajele primite daca este inchisa complet din fundal, lucru care n-ar trebui sa se intample.

WhatsApp si alerta care iti spune ca nu e bine sa inchizi aplicatia

whatsapp inchizi aplicatia 1

Aplicatia ar putea afisa acest mesaj de alerta in telefoanele iPhone in momentul in care cineva incearca sa o inchida din fundal, lucru care pana in prezent nu aparea. Nu e obligatoriu ca mesajul de alerta sa fie afisat pentru toata lumea in momentul incercarii de a inchide aplicatia din fundal, iar avertismentul este oricum ciudat, pentru ca sistemul de notificari din iOS este gandit intr-un mod foarte bun.

Teoretic, daca aplicatia WhatsApp este inchisa si din fundal, noi tot vom primi notificarile pentru mesaje, lucru pe care cu siguranta l-ati sesizat in folosirea zilnica a aplicatiei. Mesajul de alerta pe care aplicatia il afiseaza in momentul de fata pe unele telefoane n-ar trebui sa fie acolo si nu toata lumea il va vedea, nefiind o regula in ceea ce priveste afisarea ei, mai ales ca notificarile din iOS apar oricum.

Ca sa fiu complet sincer, nu stiu de ce a inclus compania aceasta alerta in aplicatie, pentru ca notificarile apar oricum la mesaje, iar aplicatia consuma multe resurse cand e in fundal. E posibil ca inginerii companiei sa afiseze alerta pentru a culege date de utilizare, sau locatie, cand aplicatia e deschisa in fundal, asa ca ar fi bine sa ignorati mesajul.

 • Claudiu

  Personal am patit sa nu primesc notificari pentru mesaje daca am avut aplicatia inchisa

 • cris

  Pai și nu e normal ?🤔🤔… adica vrei sa spui ca eu ar trebui sa țin toate aplicațiile deschise in fundal dacă vreau notificări ?!?!. Ilogic, Închide whatsap sau ce vrei tu din fundal, și da-ți singur mesaj de pe pc, si ai sa vezi ca tot Primești . Nu Primești nimic, indiferent de cum e închisă aplicația , dacă ai notificările oprite , dar asta e altceva …🤔🤔🤔

 • criss

  La fel dacă am aplicația închisă nu primesc nimic….ip7+

 • style95

  Poate pe iOS 11, pe 10 nu a fost problema asta niciodată

 • Teodor

  Ce coincidență. Am experimentat acest lucru chiar astăzi, când am încercat să închid aplicația, iar acum văd articol despre acest lucru.

 • Minikona

  Ce logica ai maestre, nu e bine sa inchizi aplicatia… ca ar fi vine sa ignoram mesajul. Ca toate articolele di ultima vreme, zacoprofan.

 • minimally

  Au fost probleme saptamana asta pana la update-ul whatsapp cu notificarile dar s-au rezolvat

 • Alexf

  Primele 11 articole sunt reclame, 10 la raha__tul de emag si unul la orange. Chiar intram cu placere aici sa citesc noutati din lumea apple dar se pare ca totul s-a transformat intr-un circ, o mizerie.. Bravo Zaone ( alias srb srb )!

 • Crs

  Și eu am primit alerta asta, de aseară mai exact

 • NicKel

  inchid mereu aplicatia cand nu o folosesc si nu am probleme cu notificarile

 • NicKel

  LE: nici alerta de mai sus nu imi apare, probabil vine doar pe iOS 11