iPhone X – Acuratetea Face ID este Proasta

iPhone X va avea acuratetea Face ID afectata de catre o schimbare importanta facuta de catre compania Apple pentru a creste productia noului telefon mobil.

25

iPhone X va avea acuratete mai proasta pentru Face ID din cauza unei schimbari facute de catre compania Apple pentru camera 3D frontala folosita in noul sau telefon anul acesta. V-am spus acum cateva ore despre masura radicala facuta de catre Apple pentru a se asigura ca are suficient de multe camere pentru a putea asambla mai multe telefoane iPhone X pentru a acoperi cererea de pe piata, dar asta afecteaza acuratetea Face ID.

iPhone X va avea un Face ID mai prost pentru ca Apple a relaxat limitele de toleranta in baza carora este produs senzorul cu laser care analizeaza fetele utilizatorilor. Relaxarea acestor limite de toleranta are drept efect o scadere a acuratetii senzorului si implicit a Face ID, astfel ca iPhone X nu va face recunoasterea faciala la fel de bine precum ar dori compania Apple, dar acesta este compromisul pe care trebuie sa il faca.

iPhone X avea oricum sub semnul intrebarii sistemul Face ID implementat de catre compania Apple, iar asta din cauza unei probleme avute in momentul prezentarii oficiale. Atunci Face ID din iPhone X a refuzat sa functioneze pentru ca sistemul fusese blocat de catre o persoana care curata telefoanele inaintea prezentarii, insa lumea intreaga a ramas cu impresia ca sistemul nu functioneaza corect.

iPhone X – acuratetea Face ID este afectata de o schimbare in productie

iPhone X acuratetea Face ID

iPhone X are cea mai mare parte a functionalitatii Face ID implementata multumita acestui senzor cu laser, iar relaxarea specificatiilor de productie ridica multe semne de intrebare. Nimeni nu a spus ce fel de modificari a facut compania Apple pentru a creste productia acestei componente, insa componenta e atat de mica incat daca e gresita dimensiunea cu doar cativa microni, Face ID nu va functiona.

“To boost the number of usable dot projectors and accelerate production, Apple relaxed some of the specifications for Face ID, according to a different person with knowledge of the process. As a result, it took less time to test completed modules, one of the major sticking points, the person said. “

iPhone X forteaza compania Apple sa faca un alt compromis, separat de decupajul in care este ascunsa camera frontala pentru face ID, insa acesta din urma ar putea fi mult mai problematic. Daca Face ID nu va functiona corect si nu va recunoaste fetele utilizatorilor asa cum trebuie, atunci iPhone X va fi criticat de toata lumea si vanzarile vor fi cu siguranta afectate, asa ca Apple are foarte multe probleme pe cap acum.

iPhone X are lansarea programata de catre compania Apple pentru data de 3 noiembrie, insa pe 27 octombrie urmeaza sa inceapa in mod oficial precomenzile. Ca sa fiu complet sincer, sper ca modificarile facute de catre compania Apple sa nu fie chiar atat de serioase precum pare acum si ca Face ID din iPhone X sa functioneze asa cum trebuie, altfel va exista foarte multa lume nemultumita de telefon.