Presedintele Apple a Intarziat Lansarea unui Serial in Apple Music

Presedintele Apple a intarziat lansarea unui serial in Apple Music din cauza unor motive pentru care alte seriale chiar au succes dupa ce sunt lansate.

Tim Cook, presedintle companiei Apple, a intarziat lansarea serialului Carpool Karaoke in Apple Music pentru ca existau prea multe injuraturi in materialele filmate de catre producatori. Da, ati citit bine, presedintele companiei Apple nu a dorit ca in serialul Carpool Karake din Apple Music sa existe injuraturi, asa ca lansarea a fost intarziata cu cateva saptamani pentru ca acestea sa fie eliminate din episoadele seriei.

Tim Cook le-a cerut producatorilor sa elimine toate injuraturile si referinte cu privire la igiena intima a femeilor inainte ca lansarea Carpool Karaoke sa aiba loc. Desi seria a fost creata in baza ideii ca vedetele sa se distreze in timp ce conduc o masina prin Los Angeles si fac karaoke, pentru compania Apple unele afirmatii ale lor au fost mult prea “murdare” pentru a face parte din productia oferita prin Apple Music.

“Days before Apple Inc. planned to celebrate the release of its first TV show last spring at a Hollywood hotel, Chief Executive Officer Tim Cook told his deputies the fun had to wait. Foul language and references to vaginal hygiene had to be cut from some episodes of Carpool Karaoke, a show featuring celebrities such as Gwyneth Paltrow, Jessica Alba, Blake Shelton, and Chelsea Handler cracking jokes while driving around Los Angeles.”

Poate parea ciudat pentru multa lume, dar compania Apple este una in care principiile conteaza foarte mult, iar ceea ce a facut Tim Cook nu este departe de filosofia celor din Cupertino. Nici Steve Jobs nu dorea ca aplicatiile cu continut pornografic, chiar si usor, sa apara in AppStore, aceasta politica fiind mentinuta si acum, iar Tim Cook duce lucrurile mai departe, desi in iTunes Store exista muzica cu injuraturi.

E posibil ca in viitorul nu foarte indepartat sa mai auzim povesti de acest gen in care diverse productii pentru Apple Music au necesitat modificari pentru a elimina limbajul trivial.

Apple Serial Apple Music