Apple Apara Acuratetea Face ID din iPhone X

iPhone X are acuratetea sistemului de recunoastere faciala Face ID aparata de catre compania Apple intr-o declaratie pentru presa americana data astazi.

iPhone X are acuratetea Face ID aparata de catre compania Apple dupa ce astazi s-a spus ca pentru a creste productia telefonului a fost compromisa aceasta functionalitate. iPhone X are in sistemul de recunoastere faciala una dintre cele mai importante functii noi pe care compania Apple o va implementa, iar avand in vedere discutiile privind utilitatea sa, cei din Cupertino apara Face ID dupa aparitia informatiilor de azi.

V-am spus acum cateva ore ca acuratetea Face ID din iPhone X a fost compromisa de catre Apple prin reducerea exigentelor pentru fabricarea unei componente importante din camera TrueDepth. Aceasta nu mai este fabricata in baza acelorasi rigori ca pana acum pentru a fi crescuta productia sa, si implicit cea a iPhone X, cei care au oferit informatiile afirmand si ca acuratetea sistemului a fost compromisa, ca rezultat.

Conform celor de la Apple, interesul clientilor pentru iPhone X si Face ID a fost peste asteptarile sale, si ca abia asteapta sa aduca telefonl in mainile cat mai multor clienti pe 3 noiembrie. Mai mult decat atat, americanii sustin ca Face ID este un sistem de recunoastere faciala foarte bine gandit si sigur, care este deasemenea usor de folosit si va face iPhone X mai usor de utilizat de catre clientii din intreaga lume.

Apple apara acuratetea Face ID din iPhone X

Mai mult decat atat, Apple afirma ca atat calitatea si acuratetea Face ID din iPhone X nu s-au schimbat ca urmare a modificarii facute pentru procesul de productie a senzorului laser din camera 3D frontala. In aceasta idee, Face ID va continua sa fie la fel de greu de pacalit, cu sanse de 1 la 1.000.000 ca o persoana necunoscuta sa ne poata debloca telefonul iPhone X folosindu-si doar fata, siguranta fiind mai mare decat in cazul Touch ID.

apple acuratete face id iphone x

“Customer excitement for iPhone X and Face ID has been incredible, and we can’t wait for customers to get their hands on it starting Friday, November 3. Face ID is a powerful and secure authentication system that’s incredibly easy and intuitive to use. The quality and accuracy of Face ID haven’t changed. It continues to be 1 in a million probability of a random person unlocking your iPhone with Face ID. Bloomberg’s claim that Apple has reduced the accuracy spec for Face ID is completely false and we expect Face ID to be the new gold standard for facial authentication.”

Apple se asteapta ca Face ID din iPhone X sa ofere securitate biometrica la cele mai inalte standarde de calitate si cu cea mai buna acuratete. Desigur ca Apple nici nu putea spune altceva, pentru ca in realitate nici nu poate sustine ca iPhone X are o problema cu Face ID si ca sistemul nu mai este la fel de sigur pentru ca a trebuit sa creasca productia si sa faca mai multi bani de pe urma telefonului sau.

iPhone X este prezentat de Apple cu Face ID ca un sistem de securitate biometrica net superior celui Touch ID folosit in vechile modele de telefoane. Desigur ca nici nu putea sta altfel situatia din moment ce nu mai avem cititor de amprente si chiar daca Face ID din iPhone X va fi pacalit usor, sau va functiona foarte prost, compania Apple va sustine in continuare ca sistemul este cel mai bun din lume.