iOS 11.1 beta 5 Scade Autonomia Bateriei iPhone

iOS 11.1 beta 5 va scadea autonomia bateriei iPhone dupa instalarea in telefoanele noastre, compania Apple eradicand practic imbunatatirile facute in beta 4.

21

iOS 11.1 beta 5 scade radical autonomia bateriei iPhone, un test publicat in cursul zilei de ieri aratandu-ne cam cat de mare este problema pentru utilizatorii companiei Apple. Desi in iOS 11.1 beta 4 am observat ca Apple a oferit cresteri ale autonomiei bateriei de pana la 3 ore fata de versiunea beta 3, se pare ca in iOS 11.1 beta 5 vorbim despre o scadere substantiala a autonomiei bateriei, dar nu la valorile anterioare.

iOS 11.1 beta 5 reduce autonomia bateriei cu pana la 2 ore pe iPhone 8 Plus in comparatie cu iOS 11.1 beta 4, iar aceasta este o problema majora cu care va trebui sa ne obisnuim. In cazul iPhone 7S Plus sau a iPhone 6S Plus vorbim despre scaderi ale autonomiei bateriei de minim 1 ora in iOS 11.1 beta 5 comparativ cu versiunea beta 4, deci va trebui sa dati uitarii tot ceea ce ati experimentat in trecut.

iOS 11.1 beta 5 scade autonomia bateriei iPhone

iOS 11.1 beta 5 este, din pacate,  un nou pas inapoi facut de catre compania Apple pentru telefoanele iPhone, iar toti cei care le folosesc zilnic vor resimti asta. Aveam o presimtire ca acea autonomie a bateriei oferita in iOS 11.1 beta 4 era “prea frumoasa pentru a fi adevarata”, asa ca in iOS 11.1 beta 5 vorbim despre o problema mai mare pe care compania Apple ne-o pune in fata pentru autonomia abteriei.

iOS 11.1 beta 5 ar putea fi versiunea GM a sistemului de operare iOS 11.1 pentru iPhone, iar daca acest lucru este adevarat, atunci autonomia bateriei pentru iPhone ar putea fi mai mica decat credea. E posbiil totusi ca dupa iOS 11.1 beta 5 compania Apple sa mai lanseze o actualizare, dar nimeni nu garanteaza ca un iOS 11.1 beta 6 ar putea aparea prea curand si ca el va creste autonomia bateriei la ceea ce dorim.