watchOS 4.1 GM – Noutatile Dezvaluite Inaintea Lansarii

watchOS 4.1 GM are noutatile dezvaluite multumita unei liste de schimbari care a aparut pe internet de la o persoana apropiata celor de la Apple.

watchOS 4.1 GM are noutatile dezvalute de noaptea trecuta, aceasta versiune a sistemului de operare ar fi trebuit sa fie publicata abia saptamana viitoare, probabil, impreauna cu iOS 11.1. Ei bine, se pare ca un angajat al companiei Apple, sau al unui partener, n-a fost prea grijuliu cu ele, astfel ca ele au ajuns deja in posesia presei, lista completa de schimbari pe care watchOS 4.1 GM pe va aduce pentru Apple Watch fiind disponibila mai jos.

watchOS 4.1 GM are noutatile dezvaluite inaintea lansarii, insa majoritatea dintre ele au fost deja anuntate de-a lungul perioadei beta de testare a sistemului de operare. Vorbim aici despre integrare pentru Apple Music, folosirea Siri cu aceasta platforma, posibilitatea de a sincroniza informatii din exercitiile fizice cu aparate de fitness folosind GymKit, dar si optiunea de a dezactiva conexiunea de internet din Control Center.

watchOS 4.1 GM are, in rest, rezolvari pentru multe probleme descoperite de catre dezvoltatori si utilizatori, deci vorbim despre o actualizare care combina utilul cu placutul. Cei de la Apple nu au anuntat cand va fi lansat watchOS 4.1 GM, insa va venim impreuna cu iOS 11.1 GM, asta daca nu cumva niciuna dintre versiuni nu va mai fi lansata si vom avea direct iOS 11.1 disponibil in mod oficial.

watchOS 4.1 GM

Iata noutatile aduse de watchOS 4.1 GM

 • New features, improvements, and bug fixes include:
 • Stream music on Apple Watch Series 3 with Apple Music or iCloud Music Library
 • Listen to live radio on Beats 1, custom stations, and expert-curated stations with the new Radio app on Apple Watch Series 3
 • Use Siri to find, discover, and play songs, playlists or albums
 • Sync fitness data with GymKit-enabled treadmills, ellipticals, stair steppers, and indoor bikes for more accurate distance, pace, and energy burn metrics
 • Ability to disconnect from a Wi-Fi network in Control Center for Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular)
 • Fixes an issue for Apple Watch Series 1 and later where Heart Rate notifications were delivered when the feature was not enabled
 • Fixes an issue where some users did not receive Stand Reminders
 • Resolves an issue where the current Stand hour indicator did not appear for some users
 • Resolves an issue that caused haptics to not be delivered for silent alarms
 • Addresses an issue that prevented Apple Watch (1st generation) from charging for users
 • Resolves issue where Sunrise/Sunset complication would sometimes not appear
 • Restores Mandarin as the default dictation language for China
Articolul precedentPrecomanda iPhone X in Romania – UNDE si CAND ?
Articolul următorCydia Impactor 0.9.43 update a fost lansat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.