Cydia Impactor 0.9.43 update a fost lansat

Cydia Impactor 0.9.43 update a fost lansat in cursul noptii trecute de catre creatorul aplicatiei, cel care a realizat si aplicatia Cydia. Pentru cei dintre voi care nu stiu asta, Cydia Impactor este un utilitar care permite instalarea oricarei aplicatii in iPhone si iPad folosind un cont de dezvoltator.

Cydia Impactor ramane singura metoda de a face jailbreak pentru iPhone si iPad, in multe cazuri, prin instalarea aplicatiei de jailbreak direct din calculatoare. Ei bine, din cauza unei probleme cu functionarea Cydia Impactor, unii utilizatori au inceput sa primeasca o eroare care arata cam asa : http-win.cpp:159 “Peer certificate cannot be authenticated with given CA certificates SSL certificate problem: unable to get local issuer certificate.”.

Cydia Impactor a fost actualizata in cursul zilei de ieri in versiunea pentru Windows, iar aceasta problema a fost complet rezolvata. Doar versiunea pentru Windows a Cydia Impactor a fost afectata de catre aceasta problema, iar de aceea ea a fost si singura actualizata, asa ca nu trebuie sa cautati actualizari pentru versiunile altor platforme.

Cydia Impactor poate fi descarcata de aici si este utila doar pentru jailbreak, sau instalarea aplicatiilor nesemnate in iPhone si iPad, dar cu un cont de dezvoltator.

Cydia Impactor 0.9.43 update