Precomanda iPhone X in Romania – UNDE si CAND ?

Precomanda iPhone X in Romania cand incep comenzile si unde sunt disponibile la magazine pentru a le primi cat mai rapid dupa ce are loc lansarea oficiala.

Precomanda iPhone X in Romania daca te intereseaza sa primesti telefonul in data de 3 noiembrie, cand urmeaza sa aiba loc lansarea oficiala a telefonului mobil in tara noastra. Compania Apple a inceput deja sa promoveze telefonul sau in cadrul website-ului si cu multi parteneri, unii din Romania avand deja mesaje prin care isi indeamna clientii sa faca precomanda iPhone X in tara noastra pentru a primi telefoanele la timp.

Precomanda iPhone X chiar din momentul in care se da drumul la comenzi pentru a fi macar partial sigur de faptul ca esti luat in calcul pentru momentul cand vor incepe livrarile. Stiti deja ca exista stocuri foarte mici pentru noul telefon al companiei Apple, asa ca daca nu inregistrati o precomanda iPhone X din timp, s-ar putea sa asteptati pana la Craciun ca telefonul sa fie livrat de acolo de unde inregistrati comanda.

UPDATE: Cei de la Orange mi-au specificat o noua ora pentru precomanda iPhone X in Romania.

Precomanda iPhone X in Romania – cand se poate ?

Precomanda iPhone X in Romania vei putea inregistra chiar din cursul acestei nopti, mai exact de la ora 00:01 a zilei de vineri, asa cum s-a intamplat si cu iPhone 8. E foarte posibil ca unele magazine sa nu ne permita sa facem precomanda iPhone X chiar de la aceasta ora, cum s-a intamplat cu eMAG in cazul iPhone 8, asa ca daca asteptati un magazin anume, va trebui sa aveti rabdare pana cand se da drumul.

precomanda iPhone X

Precomanda iPhone X ar trebui sa se poata face de la majoritatea magazinelor incepand cu ora 00:01, insa daca ele nu sunt deschise, reactualizati pagina pana cand puteti face comanda. Avand experienta anilor trecuti, nu doar in Romania, ci si in strainatate, va spun ca pentru a face precomanda iPhone X va trebui sa fiti extrem de rapizi, pentru ca stocurile se vor epuiza extrem de rapid dupa initierea lor.

Precomanda iPhone X s-ar putea sa fiti nevoiti sa faceti si dimineata la unii operatori de telefonie mobila, in cazul iPhone 8 unul deschizandu-le la multe ore dupa restul lumii, dar stocurile n-au fost afectate.

Precomanda iPhone X in Romania – unde vei putea face precomanda ?

Precomanda in Romania se va putea face la toti partenerii Apple si la alte magazine care vor vinde telefonul, insa desigur ca prioritatea fiecaruia la stocuri variaza in functie de vanzari si legatura cu Apple. Tot din experienta anilor trecuti, sau cu lansarea iPhone 8, va spun ca precomanda iPhone X va fi livrata mai repede daca o inregistrati la anumiti parteneri din Romania, sau deloc daca va uitati la altii.

Precomanda iPhone X din aceasta pagina va va aduce cu siguranta cel mai mic pret din Romania in aceasta seara, iar in aceasta pagina al doilea cel mai mic pret din Romania, in ambele cazuri sansele fiind extrem de mari de a primi produsul in 3 noiembrie, daca faceti precomanda in primele minute. Daca veti decide sa faceti precomanda iPhone X din aceasta pagina, nu veti beneficia de preturi mai mici decat in Apple Store Europa, dar siguranta de a primi produsul in ziua lansarii este aproape la fel de mare, in limita stocurilor.

precomanda iPhone X Romania

Precomanda iPhone X facuta in aceasta pagina, cand se vor deschide precomenzile, va garanteaza faptul ca veti primi telefonul in ziua lansarii in limitele stocurilor, dar cu sanse mai mici decat la magazinele de mai sus. Ca sa fiu complet sincer, acestea sunt magazinele unde se inregistreaza cele mai mari vanzari pentru produsele Apple, iar o precomanda iPhone X facuta acolo are cele mai mari sanse de livrare in 3 noiembrie.

Precomanda iPhone X – rapiditate = sanse mari de livrare

Precomanda iPhone X cu sanse mari de livrare chiar in ziua lansarii trebuie facuta in cele maxim 5 minute dupa deschiderea sesiunii de comenzi in Romania, sau orice alta tara. Da ati citit bine, daca faceti in primele 5 minute o precomanda iPhone X la magazinele de mai sus, aveti sanse foarte mari de a primi telefonul in 3 noiembrie, insa intarzierile va vor “costa” zile de livrare si asteptare pentru telefon.

Precomanda iPhone X este strict dependenta de stocurile din Romania, care vor fi extrem de mici, le estimez la cateva sute de unitati pe toata tara pentri 3 noiembrie. In Romania sunt sigur cateva sute de persoane dornice sa faca precomanda iPhone X in cursul acestei zile, asa ca ar fi bine sa va grabiti pentru a nu astepta apoi cateva saptamani pana cand se va gandi Apple sa faca livrarea telefonului.