iPhone X – Unitatile sunt pregatite de Livrare

iPhone X are date avansate de livrare pentru clienti si unitati marcate ca fiind deja pregatite pentru a fi livrate, Apple grabindu-se sa aduca telefoanele la clienti.

iPhone X a fost precomandat ieri in cateva milioane de unitati de la partenerii companiei Apple, in Romania fiind disponibil in aceasta pagina, iar pentru unii dintre clientii care au plasat o comanda exista deja vesti bune de la Apple si nu numai. V-am spus aseara unde gasiti iPhone X cu livrare din 3 noiembrie, insa cei care au facut deja o precomanda in Apple Store au sesizat ca telefoanele lor sunt deja pregatite pentru livrare de catre compania Apple pentru 3 noiembrie.

iPhone X are statusul schimbat de catre compania Apple pentru a confirma faptul ca unitatile precomandate cu livrare in 3 noiembrie vor ajunge la clientii din diverse tari cu Apple Store. Acelasi lucru pare sa se fi intamplat si pentru unii dintre clientii Apple care au cumparat iPhone X de la partenerii celor din Cupertino, ei vazand deasemenea ca statusul comenzii s-a modificat in pregatire pentru livrare.

iPhone X unitati livrare

iPhone X a inceput sa afiseze aceste statusuri pentru clientii din Europa care au precomandat telefonul cu livrare incepand cu data de 3 noiembrie, insa ei nu sunt singurii care au parte de vesti bune. Inclusiv in SUA si alte zone pe glob compania Apple a inceput sa-si anunte clientii ca telefoanele iPhone X precomandate deja urmeaza sa ajunga in data de 3 noiembrie la clientii care le asteapta cu atat de multa nerabdare.

iPhone X – unitati pregatite de livrare si avansarea livrarii comenzilor.

iPhone X a fost precomandat de catre unii dintre clientii companiei Apple cu livrare dupa data de 3 noiembrie, insa o parte dintre acestia au avut parte de o veste buna noaptea trecuta. Mai exact, compania Apple a inceput sa avanseze termenele de livrare pentru unii dintre clientii care au precomandat iPhone X, astfel ca unitatile urmeaza sa ajunga la acestia inainte datei estimate initial, uneori chiar si din 3 noiembrie.

iPhone X unitati livrare 1

iPhone X a fost precomandat initial cu termene de livrare de 2 – 3 saptmani sau mai mult la doar 5 minute dupa deschiderea precomenzilor, insa iata ca livrarile au fost avansate. Acest lucru s-a intamplat pentru ca Apple a cam anulat comenzile unora dintre clientii care doreau iPhone X, americanii fiind cei mai afectati, unora fiindu-le anulat creditul oferit pentru achizitia telefonului, asa ca unitatile par sa fi fost relocate in stocuri.

iPhone X a avut termenele de livrare avansate in principal in SUA, unde sunt si clientii afectati dea ceste probleme cu creditele pentru achizitionarea noului telefon de la compania Apple. Desigur ca daca stocurile cresc, Apple poate anunta ca va livra iPhone X mai repede si in Europa, insa totul depinde de stocurile pe care cei de la Foxconn le vor putea oferi pentru compania Apple in vederea livrarii comenzilor facute deja.