Acest produs Apple NU va mai fi Reparat de Luna Aceasta

Apple a decis sa mai scoata un produs de pe lista celor care mai pot fi reparate in service-urile sale autorizate, astfel ca toti clientii care vor dori sa faca reparatia, au ghinion. Vorbesc aici despre iPad 3 a companiei Apple, aceasta tableta fiind lansata cu foarte multi ani in urma de catre cei din Cupertino, insa incepand cu 31 octombrie ea nu va mai putea fi reparata in vreun service autorizat al americanilor.

iPad 3 putea fi reparata oricum in service-urile Apple doar contra-cost, insa din 31 octombrie nici macar asa nu vor putea fi reparate tabletele celor de la Apple. Vorbim aici atat despre iPad 3 Wi-Fi Only, cat si despre modelul 3G, componentele pentru ele fiind greu de gasit, asa ca Apple va renunta sa le mai repare in service-uri.

Apple va bloca reparatiile pentru iPad 3 pe intregul glob, cu exceptia statului California din SUA, sau a Turciei, unde legislatia o obliga sa repare tabletele in continuare. Blocarea reparatiilor pentru iPad 3 vine pentru ca tableta a fost lansata cu mai bine de 5 ani in urma de catre compania Apple, politica sa fiind de a sista reparatiile pentru produsele din aceasta categorie.

iPad 3 va mai putea fi reparata in alte service-uri care mai au piese, dar nu si la service-urile autorizate Apple.

produs apple reparat