iPhone X – Situatia Livrarilor Precomenzilor

iPhone X si situatia livrarilor precomenzilor facute in Romania pana in prezent. iPhone X inca mai poate fi cumparat cu livrate in 3 noiembrie din unele magazine.

iPhone X si situatia livrarilor precomenzilor in Romania este una dintre marile intrebari pe care foarte multi clienti ai magazinelor si le pun in momentul de fata, la aproape 12 ore de la deschiderea lor. Dupa cum probabil stiti deja, iPhone X poate fi cumparat din Romania de la eMAG, Orange, Vodafone, sau Telekom, cele mai mari sanse de livrare avandu-le aceste magazine, dar asta daca ati fi inregistrat o precomanda dimineata.

iPhone X este listat in momentul de fata ca fiind in continuare disponibil pentru precomanda la eMAG in aceasta pagina cu livrare intr-o perioada, aparent, rezonabila de timp. Doar doua dintre cele 4 modele ale iPhone X mai sus listate ca fiind disponibile pentru precomanda, celelalte doua avand afisata mentiunea de stoc epuizat, deci e posibil ca o comanda facuta acum sa va maia duca telefoanele peste nu chiar atat de mult timp, dar putin probabil in 3 noiembrie.

iPhone X de la Orange poate fi cumparat din aceasta pagina cu livrare din 3 noiembrie, operatorul de telefonie mobila avand deasemenea doar doua dintre modele listate ca disponibile pentru comanda. Partea interesanta este ca pentru acestea se specifica livrarea incepand cu data de 3 noiembrie, deci daca le comandati, exista sanse destul de mari sa primiti telefonul iPhone X chiar in ziua in care are loc lansarea oficiala din Romania.

iPhone X – Situatia Livrarilor Precomenzilor

iPhone X livrari precomenzi

iPhone X poate fi deasemenea precomandat in continuare si de la cei de la Vodafone prin aceasta pagina, operatorul de telefonie mobila vanzand telefoanele inclusiv la pret standard. In aceasta situatie nu se specifica ziua in care vor fi livrate telefoanele iPhone X de catre cei de la Vodafone, dar teoretic ar trebui sa vorbim tot despre ziua de 3 noiembrie pentru comenzile inregistrate la el, poate chiar si in acest moment.

iPhone X este disponibil deasemenea pentru precomanda inclusiv la operatorul de telefonie mobila Telekom, acesta vanzandu-l deasemenea la pret intreg pentru clientii dornici. O data pentru livrarea precomenzilor iPhone X de la Telekom facute prin aceasta pagina nu este oferita public de catre operator, dar teoretic tot din 3 noiembrie ar trebui sa ajunga telefoanele la clientii operatorului din Romania.

iPhone X este foarte cautat chiar si in Romania, compania Apple spunand ca inregistreaza cerere incredibila la nivel global pentru telefonul sau, in ciuda pretului foarte mare de vanzare. iPhone X a disparut din stocurile Apple Store Online la doar 10 minute de la deschiderea precomenzilor, iar acum este livrat la 5 – 6 saptamani de la plasarea comenzii din cauza stocurilor extrem de reduse ale Apple.

28 COMENTARII

  1. Eu zic ca mai degrabă primesc cei cu ramburs sa nu cumva sa se răzgândească și sa rămână reteileri cu telefoanele pe stoc !

  2. Nu înțeleg de ce atâta nebunie pentru un smartphone care nu oferă ceva WOW… Da, e ceva nou (Face ID, încărcare w-Less etc), dar pentru Apple, nu pentru lumea smartphone-urilor. Oricum, în ceea ce privește stocul la nivel internațional, observ ca nu e cine știe ce ‘jucărie’ și ca nu multă lume și-l dorește

  3. Dragă “x”… numai pentru face id si incarcarea fara fir il cumpara prietenii tai. Pe care pe afara nu’i prea ai… din moment ce ai stiri atit de proaste despre starea precomenzilor pe mapamond.

  4. nu dau doi bani pe x . am dat doi bani pe 8 plus. nu vor vinde mai mult de 500-1000 iphone x in ro dar e disperare mare pt ca ei au trmis in romania doar 100 de telefoane ???? FAILED

  5. Daca inca mai sunt la vanzare, inseamna ca nici primul lot nu s a epuizat. Ma asteptam sa vanda macar 2 loturi. Pretul e nesimtit. Piata reactioneaza. Vanzarile vor fi sub asteptari si mai mici decat vor reusi sa produca (si produc putin).

  6. Draga “Rabi”, explică te rog pentru ce se cumpara iPhone X? Eu nu prea înțeleg. Tehnologie învechită, ecran made by Samsung, iOS 11 care are încă are diverse buguri etc. Chiar te rog să îmi spui cu ce este mai presus fata de iPhone 8 spre exemplu. Și te rog să omiți argumente precum “iPhone X deschide joculetul Y cu 1,4 secunde mai repede” sau “are animoji”. Mă refer la lucruri serioase

  7. Exact cum a spus Guldur, dacă încă mai sunt la vânzare, cu atât de putine unități fabricate, este clar interesul avut pentru acest smartphone, adică unul fff mic.

  8. @x pitipoancele cumpara iphone X pentru animoji. decat sa vad o aplicatie decupata mai bine ma impusc. 8 plus o fi mare o fi urat dar macar vad o aplicatie intreaga si nu decupata sau neterminata. iar camera aia verticala …. PENIBIL.

  9. Da X1. E corect. iPhone 8 Plus e frumos. Multi ne am luat. E in regula. Dar din cauza ca nu ti place X , nu spune niste date care nici tu, nici eu nu avem de unde sa stim. Insa cu siguranta vanzarea o sa fie mai mare decat ai mentionat!

  10. ce atatea putine unitati?? tu nu prea intelegi ca in RO nu au intrat INCA bucatile?
    pe data 30 intra in RO si se distribuie catre magazine

    x vorbeste cu x1…pana si username’ul e luat dupa iPhone X…deci ca nu va permiteti nu inseamna ca nu vi-l doriti..probabil il aveti ca wallpaper

  11. Eu cred ca o forțează cu prețul extrem de ridicat !
    Nu merita !
    Am iPhone 7 și nu simt nevoia sau atracția de iPhone X
    Poate la vara când prețul va fi mai normal
    Și vor fi cunoscute avantajele și dezavantajele acestui iPhone X
    Niciodată nu am cumpărat un telefon in momentul lansări ! Am așteptat câteva luni sa ma conving ca merita investiția !

  12. Srb, tu ești un incapabil de a relaționa in parametri optimi cu oamenii, așa ca te rog să te abții de la a-mi comenta. Dacă tu prin formularea mea de la început (“Draga Rabi”) înțelegi că vorbesc cu X1, este totul atât de limpede…

  13. Srb pt cunostina ta generala X1 vine de la masina aia cu M Packet nu de la mizeria se iphone x ???? stii tu cine are X1 si M Packet

  14. X1 ai și te lauzi?
    Aia este mașina de fetițe !
    Logan este mașina autohtonă românească !
    Așa ca stai liniștit . Srb te încuie la orice ora :)))

  15. Cred ca ti-am mai spus o data ca doar daca-i suni. Altfel cum poti urmari ceva ce e intr-un stoc separat de cel al magazinului online ? Si te rog nu mai publica comentarii la alte articole pe tema asta.