Samsung Galaxy Note 8 – Protectie mai Buna la Suprantensiune decat iPhone 8

Samsung Galaxy Note 8 este protejat mai Bine decat iPhone 8 cand vine vorba despre Incarcarea cu Incarcatoarele neautorizate de catre producator pentru folosire.

Samsung Galaxy Note 8 are protectie mai buna la supratensiune decat iPhone 8, conform unui test facut in cursul zilelor trecute cu un aparat special gandit pentru a testa acest lucru. In clipul video de mai jos veti vedea un dispozitiv special care poate distruge complet, sau partial, orice produs electronic prin simpla conectare la el folosind un port USB, insa Samsung Galaxy Note 8 si Google Pixel 2 sunt protejate, spre deosebire de iPhone 8.

Samsung Galaxy Note 8 si Google Pixel 2 rezista fara probleme in acest test, telefoanele nefiind afectate de supratensiune, in timp ce iPhone 8 ramane fara capacitatea de a se incarca. iPhone 8 se blocheaza complet cand dispozitivul este conectat la el, iar portul Lightning refuza sa mai transmita curent spre baterie, insa Samsung Galaxy Note 8 si Google Pixel 2 functioneaza fara probleme si se incarca, semn ca sunt protejate mai bine.

Samsung Galaxy Note 8 – protectie mai buna la suprantensiune decat iPhone 8

Samsung Galaxy Note 8 are parte de atentie mai mare de la Samsung decat iPhone 8 de la Apple cu privire la protectia pentru incarcarea cu incarcatoare care nu sunt originale. Practic, Samsung Galaxy Note 8 refuza total sa preia curentul cand voltajul este prea mare, in timp ce iPhone 8 ramane fara portul Lightning si necesita schimbare completa pentru a functiona, iar asta e o problema pentru clienti.

Samsung Galaxy Note 8 este protejat mai bine pentru ca Samsung stie care sunt riscurile incarcarii cu incarcatoare contrafacute, telefoanele putand exploda. Companiei Apple nu-i prea pasa, asa ca iPhone 8 nu beneficiaza de protectie la fel de buna ca Samsung Galaxy Note 8, asa ca nu ne ramane decat sa fim foarte atenti cu ce ne incarcam telefoanele mobile pentru a nu risca distrugerea lor totala.