Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 8 – Protectie mai Buna la Suprantensiune decat iPhone...

Samsung Galaxy Note 8 – Protectie mai Buna la Suprantensiune decat iPhone 8

Samsung Galaxy Note 8 este protejat mai Bine decat iPhone 8 cand vine vorba despre Incarcarea cu Incarcatoarele neautorizate de catre producator pentru folosire.

Samsung Galaxy Note 8 are protectie mai buna la supratensiune decat iPhone 8, conform unui test facut in cursul zilelor trecute cu un aparat special gandit pentru a testa acest lucru. In clipul video de mai jos veti vedea un dispozitiv special care poate distruge complet, sau partial, orice produs electronic prin simpla conectare la el folosind un port USB, insa Samsung Galaxy Note 8 si Google Pixel 2 sunt protejate, spre deosebire de iPhone 8.

Samsung Galaxy Note 8 si Google Pixel 2 rezista fara probleme in acest test, telefoanele nefiind afectate de supratensiune, in timp ce iPhone 8 ramane fara capacitatea de a se incarca. iPhone 8 se blocheaza complet cand dispozitivul este conectat la el, iar portul Lightning refuza sa mai transmita curent spre baterie, insa Samsung Galaxy Note 8 si Google Pixel 2 functioneaza fara probleme si se incarca, semn ca sunt protejate mai bine.

Samsung Galaxy Note 8 – protectie mai buna la suprantensiune decat iPhone 8

Samsung Galaxy Note 8 are parte de atentie mai mare de la Samsung decat iPhone 8 de la Apple cu privire la protectia pentru incarcarea cu incarcatoare care nu sunt originale. Practic, Samsung Galaxy Note 8 refuza total sa preia curentul cand voltajul este prea mare, in timp ce iPhone 8 ramane fara portul Lightning si necesita schimbare completa pentru a functiona, iar asta e o problema pentru clienti.

Samsung Galaxy Note 8 este protejat mai bine pentru ca Samsung stie care sunt riscurile incarcarii cu incarcatoare contrafacute, telefoanele putand exploda. Companiei Apple nu-i prea pasa, asa ca iPhone 8 nu beneficiaza de protectie la fel de buna ca Samsung Galaxy Note 8, asa ca nu ne ramane decat sa fim foarte atenti cu ce ne incarcam telefoanele mobile pentru a nu risca distrugerea lor totala.

 • George89

  E bine sau învățat minte de la bateriile lui N7

 • Robert

  Sau ori 🙂

 • Heath

  Androizii de ani buni sunt bine protejati, nu doar după n7

 • alex

  Samsung a venit din urma incet dar sigur. Bv lor. Au invatat din greseli, au remediat problema. Au facut cadouri la clienti. Si in curand vor fi nr 1 daca continua tot asa.

 • Srb Srb

  Nr 1 la ce? Ca la vanzari sunt deja

 • RaduD

  Eu zic ca Apple aplica (si impune ) o filozofie, cea a ecosistemului propriu, care e sigur. Folosesti doar produsele si accesoriile lor. Punct.

 • EMP83

  Nu știu daca este chiar asa pentru toate accesoriile lor. Un cablu original lightning în apple store costă 20 € și nu te duce 1 an, cel puțin pe mine nici un cablu nu a reușit să mă ducă 1 an așa că îmi cumpăr un cablu lightning amazonbasics (făcut de Amazon) certificat MFI costa 7 € și mă duce 2 ani. Atâta timp cât folosești un accesoriu certificat de apple ( trebuie să fii sigur ca este certificat MFI) și-l cumperi de la o firma cunoscută sigur nu vor fi probleme.

 • George89

  👍👍👍

 • George89

  Siguranța e siguranță nu tine de filosofii

 • Crs

  Nici eu nu folosesc cablul original pentru ca se rupe foarte repede, in 4 luni a fost praf, așa ca de atunci îmi cumpăr din alta parte

 • Marius V

  Eu folosesc cabluri originale si trei ani. Nu inteleg cum le rupeti voi. Pana si mama are unul ramas de la mine de vreo 2 ani…

 • amfetamin

  Eu folosesc de la Anker,cel mai rezistent cablu din lume,îmbrăcat cu fire de kevlar și e MFI. Contează foarte mult sa fie MFI,am luat din Auchan mai demult un cablu cu 30 lei,arăta frumos,tel încarcă dar la iPad îmi scria “not charging”. Ei,cu Anker nu am astfel de probleme,am luat vreo 4 bucăți și nu am nici o treaba de atunci,ni se desface,nu se rupe,nu nimic. E la ani lumina distanță fata de cablul original.