iPhone 8 Plus este cel mai Popular iPhone

iPhone 8 Plus este cel mai popular model al iPhone in momentul de fata, telefonul celor de la Apple inregistrand vanzari foarte bune in doua piete majore.

iPhone 8 Plus este, in momentul de fata, cel mai popular model al iPhone, in doua dintre cele mai importante pietele ale Apple si probabil in multe altele. Conform unor informatii aparute saptamana aceasta, iPhone 8 Plus este cel mai bine vandut model al iPhone in SUA, insa conform altora de azi, el inregistreaza vanzari foarte bune si in Taiwan.

iPhone 8 Plus este modelul de iPhone cu cele mai mari vanzari in Taiwan in cursul lunii septembrie, iar asta spune multe despre popularitatea telefonului. Partea interesanta este ca pe primele doua pozitii in topul vanzarilor de smartphone-uri in Taiwan se afla doua modele ale iPhone 8 Plus, lumea fiind foarte interesata de telefon.

iPhone 8 Plus 64 GB si 256 GB au ocupat primele doua pozitii in topul vanzarilor de smartphone-uri in Taiwan in septembrie, piata totalizand 587.000 de unitati. In septembrie compania Apple a insumat 26.1% din vanzarile acestei pietei, deci aproximativ 100.000 de unitati, iar dintre acestea, iPhone 8 Plus au fost principalele modele din top 10.

iPhone 8 Plus este cel mai popular iPhone

iPhone 8 Plus popular

iPhone 8 Plus a fost in topul preferintelor taiwanezilor, insa iPhone 8 a fost plasat pe pozitia a 4-a in top, iar iPhone 7 a fost deasemenea inclus in lista telefoanelor. In afara acestor modele ale Apple, gasim Samsung Galaxy Note 8, alte modele ale Samsung si telefoane ale Oppo, insa iPhone 8 Plus ramane cel mai popular dintre toate cele existente.

“… the new Apple smartphones still recorded the best sales in Taiwan in September, making Apple the top smartphone brand with a 26.1% share in the local market in terms of sales volume. The top-10 best-selling models in September were: iPhone 8 Plus 64GB, iPhone 8 Plus 256GB, Galaxy Note 8, iPhone 8 64GB, Oppo R11, Galaxy J7 Prime, Galaxy J7 Pro, ZenFone Live, iPhone 7 Plus 128GB and Oppo A77.”

iPhone 8 Plus este cel mai bine vandut model al iPhone atat in SUA, cat si in Taiwan, iar daca ne-am uita la alte piete, atunci e foarte posibil ca telefonul sa fie in aceeasi situatie. Faptul ca iPhone 8 Plus este atat de popular uimeste foarte multa lume, dar asta pentru ca multi dintre cei care ar fi cumparat iPhone 8 de la Apple, asteapta de fapt iPhone X.

iPhone 8 Plus este si singura alegere pentru cei care nu au bani de iPhone X, dar vor un telefon cu ecran mare, chiar daca dimensiunile acetuia sunt peste asteptarile multora. Avand in vedere ca iPhone 8 Plus este cel mai popular model al iPhone in momentul de fata, va fi interesant de vazut cum vor evolua lucrurile si dupa ce va fi lansat oficial iPhone X.