eMAG – are Samsung Galaxy Note 8 la Reducere

eMAG are Samsung Galaxy Note 8 la Reducere dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania, telefoanele companiei Samsung resigilate listate in aceasta pagina fiind cu pana la 400 de LEI mai ieftine pentru cei care sunt dornici sa se bucure de cele mai noi tehnologii ale corenilor in aceasta toamna.

eMAG vinde Samsung Galaxy Note 8 cu reduceri foarte bune pentru ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus au atras atentia a milioane si milioane de oameni de pe planeta, care s-au grabit sa cumpere telefonul in cadrul lansarilor care au avut loc saptamana trecuta si saptamana aceasta in zeci de tari de pe glob.

eMAG vinde telefoanele Samsung Galaxy Note 8 resigilate cu reduceri de pana la 400 de LEI in aceasta pagina, promotiile fiind foarte bune avand in vedere ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus abia si-au facut aparitia, dar e putin probabil sa mai creasca foarte mult pana in preajma Black Friday, care va fi peste 2 luni.

eMAG vinde nu doar Samsung Galaxy Note 8 la reducere dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus, ci si Samsung Galaxy S8 si alte modele de telefoane premium.

eMAG Samsung Galaxy Note 8 Reducere