iPhone X – Primele Unitati au fost Expediate

iPhone X a inceput sa fie expediat de catre compania Apple din China spre Europa si SUA, cei de la Apple livrand pentru clienti unitatile asamblate.

iPhone X este in drum spre tine, si spre foarte multi clienti ai companiei Apple care au comandat noul telefon de la cei din Cupertino incepande vineri, cand s-au deschis precomenzile, inclusiv in Romania, in aceasta pagina. Apple Store a inceput sa afiseze status In Transit pentru multe telefoane iPhone X care au estimata ziua de 3 noiembrie pentru livrarea efectiva a unitatii catre client, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos.

iPhone X a plecat din China, mai exact din ZhengZhou, catre SUA si Europa, unitatile asamblate de catre chinezi urmand a fi livrate la sfarsitul acestei saptamani de catre firmele de curierat. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca in momentul de fata unitatile iPhone X se afla fie in depozite asteptand sa fie urcate in avioane pentru transport, fie direct in avioane, in drum spre continentul american, sau cel european.

iPhone X – primele unitati au fost expediate

iPhone X a avut parte si de primul unboxing in cursul noptii trecute, plus de cateva imagini inregistrate de catre angajati ai firmelor de curierat care transporta unitatile pentru compania Apple. Deocamdata nu se stie cate unitati ale iPhone X ar fi ajuns in Europa sau in SUA, insa cel putin cateva zeci de mii de unitati aufost livrate de catre cei de la Foxconn pentru Apple inca de saptamanile trecute.

iPhone X este acum trimis in mult mai multe unitati pentru a acoperi cererea existenta de al clienti, astfel ca in urmatoarele zile vom vedea tot mai multe imagini de acest gen. Aproape toate telefoanele iPhone X sunt trimise direct din China pentru clientii care au facut comenzi in SUA, sau Europa, asa ca ele vor ajunge pana la jumatatea saptamanii pe continent, iar apoi vor fi preluate de firmele de curierat, si livrate.

iPhone X unitati expediate