Prima Pagina iOS 11 iOS 11.2 beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.2 beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.2 beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara, compania Apple accelerand perioada de testare beta a sistemului de operare iOS 11.

23

iOS 11.2 beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara, compania Apple oferind noua versiune a sistemului de operare pentru dezvoltatorii de aplicatii din lumea intreaga. Vorbim despre un iOS 11.2 beta 1 pe care cei din Cupertino il ofera la doar o saptamana dupa ce lansau o noua versiune beta a iOS 11.1, deci testarea sistemului de operare este grabita serios inainte ca iPhone X sa fie lansat oficial.

iOS 11.2 beta 1 a fost lansat de catre compania Apple in timp ce iOS 11.1 inca este in versiune beta si nu au fost lansat in versiunea finala, deci situatia este cu atat mai ciudata in acest moment. Compania Apple nu a publicat deocamdata lista de schimbari pentru iOS 11.2 beta 1, insa probabil va anunta diverse rezolvari ale unor probleme de functionare si eventuale imbunatatiri pentru performantele generale.

iOS 11.2 beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.2 beta 1 este oferit deocamdata de catre compania Apple numai in versiunea beta pentru dezvoltatorii de aplicatii, astfel ca una public beta ar putea fi lansata maine. Daca aveti in continuare un profil beta de dezvoltator in telefoane, puteti face instalarea iOS 11.2 beta 1 din Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software prin urmarea pasilor de pe ecran.

iOS 11.2 beta 1 a fost lansat impreuna cu watchOS 4.2 beta 1 si tvOS 10.2 beta 1.

iOS 11.2 beta 1