Cu Pixel 2 Google este mai Zgarcita decat Apple

Cu Google Pixel 2, compania Google ne arata ca este mai zgarcita decat compania Apple, ea evitand sa le ofere clientilor ceva ce este disponibil gratuit cu iPhone.

Google Pixel 2 pare sa demonstreze faptul ca Google este mai zgarcita de catre compania Apple cand vine vorba despre accesoriile care sunt oferite gratuit pentru clienti. Google Pixel 2 nu are in cutia de vanzare o pereche de casti care sa permita ascultarea de muzica, Google eliminand si portul audio, insa oferind un adaptor USB-C pentru castile standard de 3.5mm pe care utilizatorii le au, dar nu le primesc gratuit.

Desi Google Pixel 2 nu vine cu o pereche de casti in pachet, compania Google a creat materiale promotionale pentru cutii care au incluse casti, insa a ales sa nu mei mai ofere gratuit. Practic, vorbim despre Pixel Buds cu fir pe care Google Pixel 2 ar fi putut sa le aiba daca Google n-ar fi decis sa se lacomeasca, la fel ca Apple, si sa elimine acest accesoriu din pachetul care este livrat clientilor.

O unitate a Google Pixel 2 a fost livrata unui client cu aceste materiale in interior, insa cei de la Google au spus doar ca aceasta ar fi fost o greseala la ambalare. Compania a confirmat faptul ca a avut la un moment dat intentia de a oferi casti gratuite in pacetul Google Pixel 2, insa in final a decis sa renunte la idee si sa-i lase pe utilizatori doar ci un adaptor USB-C pentru a folosi vechile casti.

Google Pixel 2 este mai ieftin decat iPhone 8, insa Google Pixel 2 XL este mai scump decat iPhone 8 Plus, asa ca in cazul celui de-al doilea utilizatorii nici macar nu primesc o pereche de casti. de ce a ales Google sa elimine castile din cutia Google Pixel 2 este greu de spus, insa cu siguranta exista multi fani ai companiei si telefonului care sunt dezamagiti sa afle ca in Mountain View se gandeste la fel ca in Cupertino.

Pixel 2 Google Zgarcita Apple

6 COMENTARII