eMAG – iPhone 8 cu 1000 de LEI Reducere

eMAG are iPhone 8 si iPhone 8 Plus in vanzare cu reduceri de pana la 1000 de LEi dupa lansarea iPhone X pentru precomanda, promotiile fiind foarte bune.

eMAG are iPhone 8 si iPhone 8 Plus cu pana la 1000 de LEI reducere in aceasta pagina dupa ce iPhone X a fost lansat pentru precomanda in Romania, promotiile pentru telefoanele companiei Apple fiind surprinzator de mare, insa Romania nu este singura tara in care se intampla asta in momentul de fata.

eMAG are iPhone 8 si iPhone 8 Plus noi cu reduceri de pana la 1000 de LEI, telefoanele companiei Apple nefiind chiar atat de cautate la pret standard, insa din moment ce dupa lansarea iPhone X la precomanda au devenit atat de ieftine, este destul de clar ca interesul pentru telefoane va creste substantial.

eMAG are deasemenea telefoane iPhone 8 si iPhone 8 Plus resigilate care beneficiaza de reduceri foarte bune in aceasta pagina, insa aici nu vorbim despre preturi reduse cu valori foarte mari, ci despre reducerea rpetului de baza de la care pleaca telefoanele mobile, deci in final tot iesiti mai ieftin decat credeati.

eMAG vinde iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania inca din momentul lansarii oficiale, insa acestea sunt cele mai mari reduceri de pana in prezent, iar asta pentru ca iPhone X a fost lansat pentru precomanda si cei de la Apple incearca sa genereze vanzari cu modelele care au fost lansate in luna septembrie pentru noi.

eMAG nu are doar iPhone 8 si iPhone 8 Plus la vanzare, ci inclusiv o campanie promotionala cu reduceri de Hallowee, de care ar fi foarte bune sa profitati.

eMAG iPhone 8 1000 LEI Reducere