iPhone 8 e Vandut de Fanii care Doreau iPhone X

iPhone 8 este o dezamagire pentru fanii Apple, care incep sa-l vanda in masa, pierzand bani, doar pentru a putea cumpara iPhone X de la compania Apple.

iPhone 8, lansata cum o luna, este vandut de fanii care l-au cumparat, dar doreau iPhone X, ei cumparand acum noul telefon al Apple, care este disponibil inclusiv in Romania, in aceasta pagina. In SUA, clientii Apple care au cumparat iPhone 8 in septembrie isi vand acum telefoanele pentru a cumpara iPhone X, telefonul pe care-l doreau adevarat, ei pierzand ceva bani in proces, dar probabil nu foarte multi.

iPhone 8 ajunge la website-urile de buy-back in cantitati foarte mari pentru un telefon ce abia a fost lansat, conform unui website specializat in acest domeniu de afaceri cu telefoane mobile. Telefoanele iPhone 8 care sunt trimise acum spre buy-back genereaza venituri de 400 – 450 de dolari pentru modelele de 64 GB, cu mult mai mici decat pretul standard, dar fanii fac orice pentru iPhone X.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus a reprezentat 7% din miile de telefoane mobile pe care aceasta firma le-a cumparat in ultima luna, procentul fiind imens in comparatie cu modelele din anii anteriori. In cazul serie iPhone 7 procentul a fost de doar 1%, deci vorbim despre o crestere de 7 ori a numarului de clienti ai unui model nou de iPhone care isi vand telefoanele, iar iPhone X a determinat intreaga situatie in care se afla iPhone 8.

iPhone 8 este vandut in masa de catre fanii care doreau iPhone X

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au preturi de buy-back ce sunt cu pana la 30% mai mici decat cele initiale de vanzare, astfel ca un model cu 256 GB spatiu de stocare are un pret cu 350 de dolari mai mic. In ciuda pierderii unei sume serioase de bani, cei care au cumparat iPhone 8 isi recupereaza o parte din suma pentru a putea cumpara iPhone X, daca nu cumva l-au si cumparat deja de la Apple.

“We thought it would be just iPhone 7 [for trade-in], but it seems people aren’t necessarily satisfied with the iPhone 8. This just doesn’t happen. We never have that many iPhones within the month of the release.The site says 7% of thousands of the iPhones it bought in the past month were iPhone 8s, while in the same period last year the percentage of then-released iPhone 7 was only 1%.”

iPhone 8 a avut oricum vanzari slabe din cauza iPhone X, iar acum aflam ca o buna parte dintre cei care l-au cumparat se si grabesc sa-l vanda cu o pierdere serioasa de bani doar pentru a scapa de el. Dorinta de a avea iPhone X este atat de mare pentru unii dintre clientii companiei Apple incat sunt dispusi sa piarda sute de dolari renuntand la iPhone 8 si iPhone 8 Plus, iar asta spune multe de situatia telefoanelor.

iPhone 8 nu a fost si nici nu va fi vreodata telefonul dorit de catre fanii companiei Apple, iar asta pentru ca iPhone X, in ciuda pretului mare, este mult mai popular si mai cautat la nivel global. Avand in vedere aceasta situatie, ne putem astepta ca vanzarile pentru iPhone 8 sa scada in continuare pe masura ce vanzarile iPhone X vor creste in perioada urmatoare, dar nu doar in SUA, ci si pe intregul glob.

iPhone 8 vandut fani

40 COMENTARII

  1. daca isi permiteau, il pastrau ca telefon de rezerva..dar nah, cand banii sunt stramti si vrei neaparat ceva ce nu iti permiti..

  2. Fanii Apple sunt așa niște oi uneori. Sunt curios dacă se vor strânge cu cortul in fata magazinelor, pentru ce Apple a spus ca așa ai șanse cele mai mari sa ajungi sa cumperi iPhone X la lansare.

  3. probabil cei se uita la tv ca nu isi permit lucruri…comenteaza pe unde pot si este gratis facand misto de oamenii ce isi permit sa stea in fata magazinelor unde socializeaza si stau la aer curat in loc sa stea in beci la mamica si taticu sau bunicu

  4. Ma dar care este problema ta de tot vorbesti de saraci si bogati? Vreti sa ne spui ca esti cumva magnat tu sau ca ai multi bani? Eu inclin a crede ca nu. Lasa oamenii, fiecare cumpara ce vrea, face ce vrea.
    @zaone cat mai permiti un astfel de comportament? Si ca idee Apple busiiness/enterprise inseamna sa administrezi produsele Apple dintr-o companie, sa le integrezi.

  5. Omule nu ai notiunea banului. Sa pierzi bani dupa putin timp,mai bine il pastrezi dar nah un om ce isi spune parerea si dupa se plange ca o fetita…e clar

  6. Steve Wozniak, cofondatorul Apple, face o afirmație surprinzătoare înaintea lansării iPhone X.

    Wozniak spune că nu va face upgrade imediat la noul terminal și că, pentru el, iPhone 8 este la fel cu iPhone 7 și la fel cu iPhone 6.

  7. ba da, crede-ma, sunt multi. colectionarii sunt cei ce isi permit, eu vorbesc despre categoria de fac orice sa isi cumpere dar nu isi permit si cand vor altceva mancare vacanta iphone x trebuie neaparat sa vanda ceea ce au pt bani

  8. Apple business este un termen pe care-l folosesti tu, probabil, in companie ca sa faci referire la ceea ce faci. In afara companiei aleia, termenul ala neasociat cu vreo munca dedicata, este egal cu zero, pentru cei care nu fac asta.
    E ca si cum ai spune, “afacerile Apple”, iar lumea ar trebui sa stie ca adminsitrezi produse Apple intr-o companie.

  9. asa si un ferrari de acum este un ferrari de acum 2 ani imbunatatit…si este 200.000€ si nu 600.000€ sau 3 mil cat un bugatti sau rolls…deci comparatii tampite se pot face si putem duce discutii…
    unii se dau mari cu o geaca de la H&M altii cu o paine de 10 lei, altii cu iphone altii cu avioane, totul este relativ..dar sa nu iti permiti si sa faci sacrificii pt o idee proasta e de toata jena

  10. Ca sa iti fie mai usor daca Apple Business nu este clar “Manage/Deploy Apple products in your environment”. Dar oricum, este irelevant acest topic. Ideea este ca tu trebuie sa faci ceva cu cumatrul de mai sus. Vad ca ignori cu desavarsire toate plangerile celorlalti useri.

  11. daca tu te-ai simtit in segmentul afisat de mine, treaba ta, poti sa plangi si sa te plangi, STATISTIC exista acel segment de oamnei si din pacate este f mare.
    Acuma sa ceri lamuriri de la admin si sa ii ceri socoteala, este lipsa de respect.Eu nu mi-am permis niciodata sa cer socoteala pe munca lui

  12. E cam greu sa te uiti in gura celor care provoaca un om si cer banarea lui, iar cu asta s-a terminat offtopicul. Cine are ceva de comentat pe subiect sa o faca, altfel pe langa stergere, aplic si ban, ca m-am plictisit sa-mi pierd timpul uitandu-ma la voi cum va certati intre voi in loc sa discutati ceva serios.

  13. unu ca tine poate avea una mie € in 3-4 luni, unul ca mine poate avea 200.000€ poate in 1 an,unu ca Tiriac poate avea 500.000€ in 10 secunde…dar asta nu inseamna ca imi permit acel lucru…sa dai pe un kkt de produs, ca doar este un telefon da? nu casa, 3-4 luni de munca ESTE o aberatie , PUNCT

  14. Te rog sa acorzi cateva ore si sa vezi. Daca eu spun despre iPhone X ca nu imi place, intervine cu fel si fel de epitete, care mai de care. Ok, inchidem acest offtopic dar nu este corect sa crezi ca ceilalti sunt “prosti” si el este destept. Sansele sunt prea mici, aici vorbeste statistica. Nu cred ca acest caz este o exceptie.

  15. nu iti cumperi ferrari in fiecare an.
    care il cumpara stiu ce cumpara.
    probabil sint si multi care nu isi dau ca intretinerea costa si nu iau in calcul acest lucru.
    la iphone e diferit.
    in fine,fiecare cu parerea lui,de aia sintem diferiti unul de altul.
    srb ii S-erban R-egele B-anilor (B-ossilor)

  16. multi ce nu isi permit un iphone nu il cumpara in fiecare an si il tine 2-3 ani…sau cumpara la SH
    eu masinile le schimb la 3-4 ani cat tine garantia..
    hahaha tare aia cu S R BBBBB, dar nu, regele banilor este cel mai bogat roman, cel mai bogat american, chinez and so on… 🙂

  17. Sau mai tacati fleanca srb ca începi sa pari din ce in ce mai enervant și ipocrit … ultima remarca nu își are rostul … de ce sa dau alți bani când telefonul actual merge perfect.
    Lumea tine un IPh 2-3 ani pt ca vor sa profite de experiența maxima pe care o acorda el

  18. Un om cu IPh 6 nu și-a cumpărat 6s,7 și 8 pentru ca nu are bani ?! Sau pentru ca nu are logica sa dai bani pe ceva care este aproximativ la fel , mai ales când actualul telefon merge perfect.

  19. Deja devii ipocrit cu remarcile tale Fram
    Te dai cocos in comentarii dar ești mare sărac in realitate
    Cu 2-5 credite pe la bănci
    Hai lasă ca știu eu genul asta de oameni , sunt la tot pasul

  20. Sa vina și la mn acești oameni care accepta 400$ pe un 8plus ca îl plătesc imediat :)))
    Ca sa îl am la colecție mult mai ieftin :))

  21. tocmai, nu trebuie sa existe sacrificii….din pacate, cei ce nu isi permit, sacrifica prea multe, poate niste vacante, poate niste iesiri, poate o renovare la casa, poate rate,poate multe altele
    Ferrari pt tine intra in alta categorie pt ca tu privesti 100$ asa cum privesc eu 1000$, asa privesc si eu ferrari cum privesti tu 1000$.
    iPhone se vinde ca are un pret mic, dar este un MOBIL,un kkt da? o masina este altceva, si trebuie sa aiba prioritate, adica o masina trebuie sa fie sigura, intretinuta etc…in ea iti bagi familia si viata la propriu
    deci eu daca as avea 2000$/3000$ pe luna as prefera sa imi fac casa , si daca am familie si mici copilasi o masina cat mai sigura vacante, haine si abia undeva pe ultimul loc sa mai dau probabil 200-300$ pe un telefon in anul respectiv
    Deci 300$ pe AN pt un mobil ca sa fiu inteles

  22. Bai, tu ești sub tratament, dar nu ti ai mai luat pastilele? Eu inteleg ca romanul este si prost si fudul, însă tu întreci orice limita… tu ești genul de cocalar pentru care toată străinătatea ne arata cu degetul… nu mai dispar odata mizeriile ca tine..?!

  23. Asta înseamnă doar ca ești infect. Si retardat…evident… habar nu ai ce calibru are un om care câștiga banii cu care te lauzi tu. Si ce personalitate. Ceea ce tie iti lipsește cu desăvârșire. Dar nu ai cum sa stii, evident. Sa faci banii de care vorbești este o abilitate, ceva ce tu nu ai, ținând cont de caracterul de bolovan pe care il ai. Pur si simplu ești prea prost. Nu faci decat sa pierzi vremea pe net. Cocalarule. Ia spune mi, ești si măsliniu…la culoare? Ti se potriveste…

  24. Problema lui este ca el însuși este sarac-lipit. Si suferă de o frustrare crunta care ii f… creierul si nu i da pace… plus ca nu si a mai luat tratamentul de ceva vreme…

  25. Poate oamenii ies la bere împreuna…așa ca…?. Sau poate il tine pe măscărici sa mai anime site ul. Trebuie recunoscut ca srb este un personaj insolit, o adevarata caricatura si totodata o curiozitate socială… poate fi element de studiu la spitalul de nebuni…

  26. Srb , scuze dar am prieteni de vârsta mea , care si-au luT IPh 6 acum 2 ani , au haine de firma , vacante in fiecare an și studiază in străinătate , iar părinții și-au permis sa ii precomande din Olanda unde studiază ea IPh X 256gb
    Deci nu e o generalitate
    Iar exemple de genu îți pot da

  27. Srb și cu becali ce sunt mai bazați pe bani…el face 200.000 € pe an ….el se uita la 1000 € cum ne uitam noi la 100€. Bă tu ești sănatos ? Tu ești primul tâmpit care se laudă că face bani și stă ca tâmpitu și comentează la orice articol! Bă idiotule oamenii cu bani nu stau pe internet ! Să lași un link să te vedem și noi, să îți vedem viața de baștan. Tu bilzerian mic ce ești!