iOS 11.1 – Toate cele 240 de Caractere Emoji Noi

iOS 11.1 a fost lansat oficial de catre compania Apple in cursul noptii trecute, noua versiune a sistemului de operare venind cu unele schimbari. Printre acestea se numara si 240 de caractere emoji noi pe care cei de la Apple le-au implementat in iPhone si iPad pentru noi.

Mai jos aveti cele 240 de caractere emoji noi din iOS 11.1, 70 dintre ele fiind complet noi, in timp ce 170 sunt versiuni vechi, dar modificate. Apple a lucrat cu cei de la Emojipedia pentru a pregati aceste noi caractere emoji pentru iOS 11.1, iar rezultatele sunt interesante.

iOS 11.1 poate fi instalat chiar acum de catre orice posesor de iPhone si iPad si va recomand sa faceti instalarea in telefoanele voastre.

iOS 11.1 emoji 1

10 COMENTARII

  1. Mă f** în ele emoji. Mi-a scăzut autonomia la baterie. Încărcat 100%, peste noapte în stand-by, după 7 ore mai aveam 77%. Înainte încărcam iPhone 8 la 2 zile…

  2. Și la mine se Descarcă mai repede, oricât ar optimiza telefonul nu pot scoate dintr-o baterie de 2600mah mai mult, se simte ca nu e de ajuns, am citit și o mulțime de review-uri și tot același lucruri spuneau

  3. Tine bine bateria, incarcati si voi telefoanele mai des, nu le mai lasati toata noaptea la incarcat sa depaseasca 100%, nu face bine la stomac.

  4. Ăștia nu “optimizează” telefonul, ci, mai degrabă, restricționează developerii prin limitari de api-uri. Spre deosebire de Android, unde, dacă vrei poți și să-ți repornesti aplicația după ce e închisă, pe iOS ai mainile legate cam la toți pașii. Fie faci ce te lasă Apple, fie nu mai faci nimic. Asta e motivul pentru care tine bateria mai mult, nu nu stiu ce optimizări hardware sau de sistem de operare. Din punctul meu de vedere e bine, ca nu vreau să-mi ruleze tot felul de chestii în background, dar sunt și dezavantaje.

  5. Și-au reparat bugurile introduse în versiunea anterioară și-au mai pus câteva ca să aibă ce repara un iOS 11.2.

  6. Tu ce credeai? Ca îți iei iPhone si totul e perfect? Vezi ce bine o să-ți meargă peste un an. Eu 7+ trebuie să mi-l încarc de 2 ori pe zi, dacă nu-l țin pe post de decor. Si il am din martie.

  7. Am avut iPhone 6 timp de 2 ani cu o încărcare pe zi fără probleme. Aici problema e la iOS. Pe iOS 11 încărcam iPhone 8 o dată la 2 zile cum am specificat mai sus