iPhone X – Asa vei Folosi Functia Reachability

iPhone X va avea functia Reachability disponibila in iOS 11 pentru utilizatorii din lumea intreaga, activarea ei fiind la fel de usoara precum in trecut.

10

iPhone X vine pana la urma cu functia Reachability pe care unii credeau ca Apple a eliminat-o din noul sau telefon mobil. Aceasta presupunere a fost facuta dupa ce butonul Home a fost eliminat din iPhone X, insa iata ca realitatea este complet diferita si functia nu a disparut inca.

iPhone X are functia Reachability accesibila pentru utilizatori printr-o actiune oarecum similara cu cea necesara in trecut. Daca in vechile modele ale iPhone era nevoie de o dubla atingere a butonului Home pentru a activa functia, acum trebuie doar sa glisam de sus in jos pe bara Home a iOS 11.

iPhone X va cobora imediat interfata unei aplicatii pentru a o afisa intr-un mod mult mai usor de utilizat, iar asta simplifica interactiunea cu telefonul. Acestea fiind spuse, daca va temeati ca nu veti avea functia Reachability in iPhone X, atunci acum ar trebui sa fiti linistiti.

iPhone X reachability