Prima Pagina iPhone X iPhone X – Asa vei Folosi Functia Reachability

iPhone X – Asa vei Folosi Functia Reachability

iPhone X va avea functia Reachability disponibila in iOS 11 pentru utilizatorii din lumea intreaga, activarea ei fiind la fel de usoara precum in trecut.

iPhone X vine pana la urma cu functia Reachability pe care unii credeau ca Apple a eliminat-o din noul sau telefon mobil. Aceasta presupunere a fost facuta dupa ce butonul Home a fost eliminat din iPhone X, insa iata ca realitatea este complet diferita si functia nu a disparut inca.

iPhone X are functia Reachability accesibila pentru utilizatori printr-o actiune oarecum similara cu cea necesara in trecut. Daca in vechile modele ale iPhone era nevoie de o dubla atingere a butonului Home pentru a activa functia, acum trebuie doar sa glisam de sus in jos pe bara Home a iOS 11.

iPhone X va cobora imediat interfata unei aplicatii pentru a o afisa intr-un mod mult mai usor de utilizat, iar asta simplifica interactiunea cu telefonul. Acestea fiind spuse, daca va temeati ca nu veti avea functia Reachability in iPhone X, atunci acum ar trebui sa fiti linistiti.

iPhone X reachability

 • Srb Srb

  Frumos,elegant,superb
  170$ aproape actiunea apple, god

 • Srb Srb

  Am tot intrebat dar nu mi s-a raspuns,daca merge si in home page unde nu ai acea bara
  Banuiesc ca da din mom ce swipe up merge

 • X1M

  acea bara arata superb cand navighezi pe internet 😂😂😂

 • Alin

  Salut băieți vreau sa îmi cumpăr iPhone X pe negru space gray , Dar îmi place cum arată cel argintiu (Silver) inafara de fata neagră. Îmi este greu de ales acuma plin toți de pe YouTube care a făcut prezentare au avut cel silver. 🙁 Voi pe care îl cumpărați 😉

 • Emil

  pai depinde numai de tine. io am comandat gri – e mai mannish; in plus, sper sa tina mai mult la tavaleala. in alta ordine de idei, tu, ca si utilizator, nu stiu cat de des te vei uita la spatele telefonului, insa daca vrei sa faci impresie cand il utilizezi probabil cel argintiu este cel mai potrivit – se va vedea imediat ca e un “X”. culoarea e intotdeauna o chestie personala…

 • X1M

  always black ….

 • amfetamin

  Cum zic femeile : “When you gone black you never come back”. 😁😁

 • Awwad

  Mie mi-ar fi placut varianta pe space grey daca avea rama din inox slefuit ca si la varianta silver, imi place cum luceste, de aceea am comandat varianta silver.

 • Alin

  Sigur ai greu decisul eu am zis Black crezând ca ai negru negru , am văzut iPhone 8 space Grey care nu mi-a placut culoarea la iPhone 6/7/8 dar cu sticla pe el sigur se vede mai negru decât grey.

 • Am făcut labă la video ăsta. E mișto rău.