Apple Watch 3 are Probleme cu Ecranul OLED

Apple Watch 3 are probleme cu ecranul OLED implementat de catre compania Apple, acestea fiind recunoscute in mod oficial de catre cei din Cupertino.

Apple Watch 3, care poate fi cumparat din aceasta pagina din Romania, are probleme cu ecranul OLED folosit de catre compania Apple, in ciuda faptului ca vorbim deja despre a treia generatie. Conform unor documente interne ale companiei Apple, Apple Watch 3 afiseaza o serie de dungi orizontale pe ecran, acestea fiind vizibile cel mai usor atunci cand ecranul este inchis, nu neaparat in utilizare.

Apple Watch 3 din imaginea de mai jos exemplifica destul de bine problema confirmata inclusiv de catre compania Apple, ea parand sa afecteze acum doar modelele Wi-Fi, nu si pe cele 4G. Apple si-a notificat angajatii din magazine si service-urile autorizate ca trebuie sa inlocuiasca in baza garantiei toate unitatile Apple Watch 3 aduse cu aceasta problema, deci daca o aveti, nu trebuie sa va faceti griji.

Apple Watch 3 are aceste dungi vizibile destul de greu, clientii trebuind sa frece ecranul, sau sa il abureasca pentru ca problema sa fie diagnosticata de catre angajatii Apple in magazine. Acelasi lucru poate fi facut acasa de catre clientii care detin Apple Watch 3 pentru a verifica daca problema exista, iar asta pentru a nu vizita un Apple Store pentru a o raporta si a descoperi ca in realitate aceasta nu este o problema reala.

Apple Watch 3 cu aceasta problema sunt inlocuite direct de catre compania Apple fara sa fie efectuata vreo reparatie pentru smartwatch la Apple, sau in service-urile partenere, in vreun moment. Ca sa fiu complet sincer, este destul de ciudat ca o asemenea problema sa apara la un Apple Watch 3 care a fost lansat cu doar o luna in urma pe piata, insa la Apple apar cam toate problemele la care s-ar putea gandi cineva vreodata.

Apple Watch 3 probleme ecran