iOS 11.1 – Probleme dupa Instalare pe iPhone

iOS 11.1 si problemele aparute dupa instalarea pe iPhone sau iPad a actualizarii oferite de catre compania Apple pentru utilizatorii din lumea intreaga.

iOS 11.1 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, noua versiune a sistemului de operare fiind testata timp de cateva luni in multiple versiuni beta inainte de a fi oferita. iOS 11.1 reprezinta o actualizare lansata de catre compania Apple pentru ca iPhone X isi va face aparitia in magazine incepand de vineri si unele dintre functiile sale sunt oferite impreuna cu aceasta versiune a iOS.

iOS 11.1 aduce foarte multe rezolvari pentru problemele existente in sistemul de operare pentru iPhone si iPad, compania Apple tinand cont de plangerile utilizatorilor din lumea intreaca cu acest update. In mare, cam toate problemele iOS 11 au fost rezolvate in iOS 11.1 care a fost lansat aseara, astfel ca iPhone si iPad ar trebui sa ofere o experienta de functionare mult mai buna, dar si performante usor imbunatatite pentru noi.

iOS 11.1 ar putea ramane cu problema calculatorului care refuza sa adune 1+2+3 asa cum trebuie, insa unele persoane au raporatat ca aceasta problema a fost rezolvata, altele spunand altceva. Separat de aceasta potentiala problema, iOS 11.1 nu pare sa aiba parte de alte plangeri din partea utilizatorilor care l-au instalat pe iPhone si iPad, iar aceasta este o veste foarte buna pentru toti detinatorii de iDevice-uri.

iOS 11.1 – probleme dupa instalare pe iPhone si iPad

iOS 11.1 cu siguranta nu este perfect si ar putea avea unele mici probleme de interfata in continuare, plus cine stie ce alte buguri care vor mai fi descoperite in urmatoarele zile de utilizatori. In ciuda acestor lucruri, problemele majore pentru iPhone si iPad care existau in iOS 11 au fost rezolvate de catre compania Apple in iOS 11.1 lansat aseara, asa ca n-ar trebui sa va mai faceti griji in legatura cu ele.

iOS 11.1 vine deasemenea si cu o crestere majora a autonomiei bateriei, daca Apple nu a schimbat nimic in raport cu ceea ce am vazut in versiunile beta ale sistemului de operare. iOS 11.1 a oferit cresteri de pana la 2 – 3 ore de utilizare pentru autonomia bateriei unor telefoane iPhone in versiunile ebta succesive lansate de catre compania Apple, iar in versiunea finala ar trebui sa ne ofere exact acelasi lucru.

iOS 11.1 este o actualizare majora oferita de catre compania Apple pentru utilizatorii iPhone si iPad, iar per total experienta mea a fost buna atat in versiunile beta, cat si in versiunea finala. Nu prea vad motive penru a evita iOS 11.1 in momentul de fata, actualizarea fiind de bun augur pentru toata lumea, mai ales ca ar trebui sa ofere o autonomie cu mult mai buna pentru telefoanele si tabletele noastre.

iOS 11.1 probleme