iPhone X – Testul Autonomiei Bateriei, e Peste Galaxy S8 ?

iPhone X are autonomia bateriei testata pentru a ne spune cat de mult va functiona, iar rezultatele sunt surprinzatoare, cu mult mai bune decat ale Samsung Galaxy S8.

iPhone X are testul autonomiei bateriei facut de catre o publicatie americana care a reusit sa foloseasca o unitate pentru testare de o saptamana, iar rezultatele sunt foarte interesante. iPhone X are o baterie de putin peste 2700 mAh integrata de catre compania Apple, la fel precum cea din iPhone 8 Plus, iar autonomia bateriei ar trebui sa fie identica, sau extrem de apropiata intre cele doua telefoane, al doilea intrecand Samsung Galaxy S8.

iPhone X, in acest test pentru autonomia bateriei, ne arata ca poate fi utilizat fara probleme timp de o zi intreaga fara a fi incarcat si mai ramane cu energie pentru a doua zi. iPhone X pare sa aiba autonomie cel putin la fel de buna precum cea a iPhone 8 Plus, iar din moment ce acesta a intrecut Samsung Galaxy S8, este clar ca noul telefon al Apple va avea performante cel putin similare.

iPhone X nu va intrece doar Samsung Galaxy S8 in performante pentru autonomia bateriei, ci si Samsung Galaxy Note 8, OnePlus 5, Huawei Mate 10, poate chiar si Huawei Mate 10 Pro, sau Google Pixel 2. iPhone 8 Plus a fost pus peste toate telefoanele Android ale momentului din punct de vedere al autonomiei bateriei, iar iPhone X nu va fi mai prejos, astfel ca Samsung Galaxy S8, principalul sau rival, va fi pus la colt.

iPhone X autonomie baterie Galaxy S8

iPhone X – testul autonomiei bateriei care ne arata ca intrece Samsung Galaxy S8

iPhone X a trecut si prin teste fara monitorizare a activitatii exacte, facute de catre cei care au avut unitatile pentru testare, iar concluzia lor a fost una similara cu cea sugerata de imaginea de mai sus. Mai exact, iPhone X poate functiona o zi intreaga fara sa fie incarcat, indiferent de conditiile de utilizare, iar in raport cu iPhone 7 ofera o autonomie cu mult mai buna, asa cum a si promis compania Apple.

iPhone X ar trebui sa ofere o autonomie cu minim 2 ore mai buna decat cea a iPhone 7 pentru utilizare, deci minim 2 ore si peste Samsung Galaxy S8, sau chiar Samsung Galaxy Note 8. In aceste conditii, iPhone X ar urma sa fie telefonul cu cea mai buna autonomie a bateriei, dar asta depinde si de conditiile in care va fi testat de catre persoanele care vor dori sa faca aceste teste pentru noi.

iPhone X autonomie baterie Samsung Galaxy S8

iPhone X va avea cu siguranta autonomie peste Samsung Galaxy S8 in unele teste si inferioara in altele, dar totul va depinde de conditiile de testare, insa si de cei care vor face aceste teste. iPhone X va avea o autonomie peste asteptarile multora dintre clientii care vor cumpara telefonul si cred ca veti fi mai mult decat placut impresionati de ceea ce va avea el de oferit pentru noi.