Asa Arata Carcasa flip a Apple pentru iPhone X

Carcasa flip a Apple pentru iPhone X este prezentata in detaliu intr-o serie de clipuri video facute de catre revieweri ai noului telefon mobil.

iPhone X a fost lansat de catre compania Apple cu noi carcase din piele si silicon, insa separat de ele avem si o carcasa flip din piele. In clipurile video de mai jos aveti prezentata aceasta noua carcasa pentru iPhone X intr-o varietate de clipuri video, ea aratand destul de bine.

Cu un pret de 110 euro in Apple Store, carcasa celor de la Apple intra in categoria celor scumpe, dar asta e ceva normal pentru iPhone X. Singurul lucru inedit la aceasta carcasa Apple pentru iPhone X, in comparatie cu altele flip sunt magnetii integrati in ea pentru a aprinde ecranul.

iPhone X isi va aprinde ecranul in momentul in care magnetii sunt dezlipiti de el, astfel ca vedem imediat notificarile. Daca merita 110 dolari asa ceva, in raport cu alte carcase similare, dar mult mai ieftine, e greu de spus, insa daca tot cheltui atatia bani pe iPhone X, de ce sa nu cumperi si o carcasa Apple ?