iPhone X: Face ID vs Touch ID – care e mai Rapid

iPhone X are comparata rapiditatea cu care se face deblocarea folosind Face ID, Touch ID fiind utilizata ca etalon pentru a ne arata diferenta intre sisteme.

iPhone X are rapiditatea Face ID si Touch ID comparata intr-o scurta imagine animata care ne spune care dintre cele doua sisteme face deblocarea mai rapida. Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, Touch ID face deblocarea mai rapid decat Face ID pe iPhone 8 Plus in comparatie cu iPhone X.

iPhone X a fost prezentat de catre unii revieweri ca avand Face ID la fel de rapid ca Touch ID, insa realitatea este complet diferita. Se poate observa foarte usor faptul ca Face ID este mai incet decat Touch ID pentru deblocare, mai ales ca necesita glisarea pe ecran pentru a se debloca.

Daca Apple gandea iPhone X cu o deblocare automata si afisare a paginii principale de aplicatii cand Face Id ne recunoaste, probabil ca situatia ar fi fost alta. Daca lucrurile ar fi fost asa, atunci functia care ascundea notificarile pentru necunoscuti n-ar mai fi avut rost pe iPhone X.

Acestea fiind spuse, acum stiti si la ce sa va asteptati cu privire la timpul de deblocare al iPhone X folosind Face ID.

iPhone X Face ID Touch ID