Lansarea iPhone X Ironizata in New York

New York a fost scena unei improvizatii foarte interesante care a avut la baza ironizarea lansarii iPhone X cu un Apple Store fals. Avand in vedere ca binecunoscutul magazin Apple din New York este in proces de renovare, un grup de improvizatii s-a gandit sa deghizeze o iesire dintr-un metru in intrarea acelui magazin.

Ei au ales o iesire a unui lift din sticla pentru a o deghiza in intrarea intr-un Apple Store, cel inchis din New York avand intrarea formata dintr-un cub de sticla. Grupul de improvizatii a adus 50 de oameni care sa formeze o coada la intrare si a avut inclusiv persoane imbracate cu tricouri ca ale angajatilor Apple.

Cei care treceau prin apropiere aflau ca acolo are loc o lansare in avans a iPhone X pentru inaugurarea noului magazin Apple, multi fiind pacaliti destul de bine. Desigur ca o calatorie pana in metrou si revenirea nu s-au soldat cu altceva decat o punga Apple cu un cadou, insa ideea in sine a fost foarte interesanta.

8 COMENTARII

  1. Oare cate modele vor scoate la anul? Vor trece toate modelele pe oled? Se vor descurca astfel cu productia? Daca ar mai scoate si la anul un model cu retina, o sa aibe vanzari?