Apple prezinta Rezultatele Financiare pe T3 2017

Apple prezinta rezultatele financiare pe T3 2017 in care a avut parte de cresteri pentru vanzari, incasari si profit in raport cu acelasi trimestru fiscal al anului anterior.

Apple a anuntat in aceasta seara rezultatele financiare pe T3 2017, iar acum Tim Cook si vicepresedintele diviziei financiare discuta ceea ce a realizat compania americana in trimestrul fiscal incheiat la 30 septembrie. Conform celor de la Apple, vanzarile iPhone, iPad si Mac au crescut in raport cu T2 2107 si T3 2016, incasarile si profitul avand exact aceeasi evolutie, cei de la Apple mergand in continuare pe un trend ascendent.

Vanzarile iPhone au avut parte de o crestere ceva mai modesta, dar asta era de asteptat, pentru ca iPhone 8 nu a reusit sa atraga interesul clientilor inaintea lansarii iPhone X pe pietele globale. iPad, pe de alta parte, devine tot mai interesanta, la fel ca si Mac-urile, iar asa compania Apple se poate lauda cu noi recorduri de incasari si profit multumita produselor sale, situatia urmand a continua in trimestrul fiscal urmator.

Acestea sunt cele mai importante informatii anuntate de Apple in conferinta audio in care discuta in acest moment rezultatele financiare pentru T3 2017 :

  1. China a inregistrat, pentru prima oara in ultimele trimestre fiscal, o crestere substantiala a vanzarilor, in special pentru iPhone.
  2. India este deasemenea o piata in care Apple are parte de o evolutie pozitiva in acest trimestru fiscal.
  3. Vanzarile iPhone au intrecut asteptarile Apple, sunt laudate iPhone 8 si iPhone 8 Plus, desi n-au avut parte de o lansare chiar atat de buna.
  4. iPhone X are parte de precomenzi extrem de mari, iar Apple spune ca incearca sa multumeasca toti clientii.
  5. iPhone 7 nu se vinde mai bine decat iPhone 8, contrar speculatiilor din presa.
  6. Mac-urile au generat in 2017 cele mai mari incasari, pentru aceasta categorie, din istoria Apple.
  7. Vanzarile Apple Watch au crescut cu peste 50% pentru al treilea trimestru fiscal consecutiv.
  8. Vanzarile de wearable-uri Apple au crescut cu 75% fata de anul 2016.

apple-bani-conturi

5 COMENTARII

  1. Parerea mea este ca aceste cifre sunt inflorite ca sa ofere incredere actionarilor si clientilor. Orice deal are si o vale. Oare cat va mai creste apple. Daca erau pe minus nu va recunoaste niciodata. Tim nu face decat sa citeasca niste cifre de pe niste foi care doar el le crede. Asta nu inseamna ca si noi trebuie sa credem

  2. Pai da, ca ei infloresc profitul ca sa plateasca taxe mai mari. Logica de gradinita din partea nr de inmatriculare B06DAN

  3. Avem o societate si o lume foarte corupta si parsiva, @Claudiu ai vazut vreo factura sau ceva sa stii tu ce taxe platesc cei de la hApple? Daca ei platesc impozit de doar 0,005 centi pe device isi permit sa declare ce valori vor ei