Prima Pagina Apple Music Apple Promoveaza Apple Music cu o noua Reclama Colorata

Apple Promoveaza Apple Music cu o noua Reclama Colorata

Apple a lansat in cursul noptii trecute o noua reclama foarte colorata pentru Apple Music in care promoveaza serviciul sau de streaming audio si artistii care isi ofera melodiile. Vorbim despre un spot publicitar care iti atrage imediat atentia indiferent unde ar fi rulat, asa cum e si normal.

Apple promoveaza inclusiv Carpool Karaoke separat de artistii ai caror melodii sunt disponibile in cadrul Apple Music, deci vorbim si de promovarea continutului disponibil. Mai mult decat atat, compania Apple incearca sa intre in gratiile tinerilor cu o grafica special gandita pentru spot.

 • serban07

  Mda eu încă sunt de modă veche. Am avut abonament, l-am reziliat. Îmi place să am colecția mea de muzică editată cum vreau eu, să pot asculta oriunde și oricând nefiind dependent de abonamentul lor sau de conexiune la net. În 2 ani am dat peste 1000€ pe muzică din iTunes Store pe care pot spune că o dețin. Abonamentul ăsta e muzică închiriată. Nu plătești o lună – mumu muzică

 • VainGlory

  Se poate asculta și offline din ce știu
  M-a înțeleg mai bine cu Spotify

 • serban07

  Da se poate asculta și offline dar după ce renunți la abonament, toată muzica descărcată în telefon se șterge automat și tu nu mai ai nimic. Depinzi de abonament ca să asculți muzică offline din Apple Music.