Samsung Galaxy S9 Concept te Face sa-l Doresti

Samsung Galaxy S9 apare intr-un concept care ne arata un design pe care inclusiv fanii Apple ar dori sa il vata pentru telefoanele mobile iPhone in viitor.

Samsung Galaxy S9 apare azi intr-un concept foarte interesant care ne arata un telefon cu un design mult mai frumos decat cel al iPhone X, cel putin pentru panoul frontal, unde nu exista uratul decupaj. Samsung Galaxy S9 nu va avea, teoretic, foarte multe schimbari pentru panoul frontal in comparatie cu Samsung Galaxy S8, insa va avea o carcasa cu multe modificari pentru a include si o camera duala.

Samsung Galaxy S9 in acest concept arata un ecran ce acopera aproape in totalitate panoul frontal al telefonului mobil, asa cum trebuia sa faca si Apple, dar americanii au ales sa aplice un decupaj. Samsung Galaxy S9 nu vine cu decupaj in acest concept, insa are in carcasa o camera duala verticala, ceva ce compania Samsung va decide totusi cu siguranta sa nu ofere pentru telefonul sau mobil.

Samsung Galaxy S9 concept doresti

Samsung Galaxy S9 cu margini si mai mici pentru panoul frontal va arata mult mai bine decat Samsung Galaxy S8, sau Samsung Galaxy Note 8, mai ales ca lumea asta dorea de la bun inceput. Desigur ca pentru a realiza asta cei de la Samsung trebuie sa modifice putin design-ul actualelor telefoane, insa Samsung Galaxy S9 poate uimi prin design, asa cum a facut-o si Samsung Galaxy S8 lansat anul acesta.

Samsung Galaxy S9 a fost in centrul unor zvonuri care sugerau faptul ca ecranul va fi intins pe o portiune mai mare din ecranul frontal, iar desi acesta este doar un concept, ar putea fi totusi adevarat. Samsung Galaxy S9 nu va concura cu iPhone X in ceea ce priveste performantele, insa exista sanse sa o faca in ceea ce priveste design-ul, decupajul urat al telefonului Apple putand fi ironizat cu un design de exceptie al Samsung.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat in primavara anului 2018 pe pietele globale, cam cand cererea pentru iPhone X se va domoli.