Prima Pagina iPhone X iPhone X – Asa Asa iti Acopera Face ID fata cu Lumina...

iPhone X – Asa Asa iti Acopera Face ID fata cu Lumina Infrarosie

iPhone X are sistemul de recunoastere faciala cu infrarosu al Face ID prezentat in timpul functionarii intr-un nou clip video care demonstreaza procesul.

iPhone X are integrat in camera TrueDepth un proiector cu infrarosu care proiecteaza peste 30.000 de puncte pe fetele utilizatorilor pentru a le recunoaste fetele si a debloca telefoanele. Compania Apple s-a laudat cu aceasta functionalitate ca fiind una dintre cele principale care ofera securitate ridicata pentru Face ID in comparatie cu Touch ID, iar in clipul video de mai jos putem vedea cum functioneaza.

Apple a spus ca noua camera TrueDepth ne “inunda” fata cu lumina infrarosie pentru a face recunoasterea faciala si a crea o “harta” 3D a fetei noastre, iar imaginile arata totul foarte clar. In momentul in care iPhone X este deblocat folosind Face ID, proiectul acopera intreaga fata si hainele cu foarte multa lumina infrarosie, folosita pentru a putea face recunoasterea si a ne debloca telefoanele.

iPhone X este primul telefon din istoria omenirii care foloseste lumina infrarosie intr-un asemenea mod pentru a face recunoastere faciala mai exacta decat citirea unei amprente. Compania Apple foloseste si un senzor cu laser, plus o camera speciala pentru ca toata aceasta functionalitate a Face ID din iPhone X sa fie oferita, sistemul fiind, in sine sa, foarte complex, avand si un cost de productie foarte ridicat.

iPhone X aduce prin Face ID o revolutie pentru sistemele de securitate biometrica din telefoane si trebuie sa recunosc faptul ca pana acum sunt foarte multumit de modul in care functioneaza. Face ID nu este perfect, nu va fi vreodata perfect, insa tehnologia din spatele acestui sistem al iPhone X este impresionanta, iar imaginile prezinta totul mult mai bine decat ar putea-o face cuvintele.

 • Srb Srb

  Asa cum nimic nu este perfect…faceID damn…se apropie mult de perfectiune

 • Srb Srb

  Superb, Impresionant

 • Adrian T

  Și tu esti superb srb, păcat ca exiști ….

 • ScH

  Acum plătiți ca sa va scanați fata si amprentele , nu mai este nevoie sa faceți vreo infracțiune.

 • Srb Srb

  multumesc, stiu ca sunt idolul vostru

 • Srb Srb

  in lumea android da, dar cum au spus si hackerii ce au vazut unde se duc datele din faceID si touchID, NIMIC nu paraseste produsul si nimic nu se duce in cloud etc

 • Stai linistit ca am vazut multe articole despre Iphone ce se intampla cu datele.

 • Srb Srb

  da te rog arata-mi-le. dar te rog sa fie articole in care sa arate cand te inregistrezi ca acele info se duc catre cloud sau in alta parte. hackerii au aratat clar ca orice tentativa de recunoastere faciala/amprenta sau inregistrare, nu iese din telefon
  Doar anumite gesturi ale fetei pt dezvoltatori sunt accesibile

 • Olimpiu

  Bun review.

 • kik_24

  Dacă ai un frate geamăn sigur păcălești face id

 • razvanivan

  Si cati au un frate geaman?

 • sudteamromania

  Nu păcălești nimic, nicio fața, sunt teste cu fețe făcute la imprimante 3D…rezultat zero