eMAG – iPhone X ieftineste iPhone 6 si iPhone 6S

eMAG are iPhone 6 si iPhone 6S mult mai ieftine dupa lansarea iPhone X in Romania, telefoanele mobile avand reduceri atat de bune incat e pacat sa le ignorati.

eMAG are telefoanele iPhone 6 si iPhone 6S mult mai ieftine dupa lansarea iPhone X in Romania, noul telefon mobil al companiei Apple permitandu-ne sa cumparam vechile modele la preturi mult mai bune decat ne-am fi asteptat vreodata, asa cum este si normal sa se intample dupa o lansare de acest gen.

eMAG are disponibile in aceasta pagina toate telefoanele iPhone 6 si iPhone 6S pe care le putem cumpara cu reduceri de pana la 1000 de LEI in momentul de fata, iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus fiind deasemenea oferite de catre magazinul online, reducerile fiind substantiale pentru toate modelele.

eMAG are toate modelele de telefoane iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus pe care Apple le mai vinde dupa lansarea iPhone X in Romania si la nivel global, preturile fiind mai mici decat acum cateva zile, inainte ca telefonul nou sa fie livrat clientilor si pus oficial in vanzare de catre companie.

eMAG vinde toate aceste modele ale iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus complet noi si nefolosite prin aceasta pagina, deci nu va trebui sa cumparati modele resigilate, desi pentru acelea preturile de baza sunt mult mai mici si ati putea beneficia de un deal mult mai bun la achizitia telefonului.

eMAG nu are reducerile acestea doar la iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus dupa lansarea iPhone X, are si multe alte telefoane mobile in oferta cu promotii bune.

eMAG iPhone X ieftineste iPhone 6 iPhone 6S