iPhone X – Unde il poti Testa Fizic in Romania

iPhone X a fost lansat in Romania, iar daca esti curios sa afli unde il poti testa in tara noastra, ei bine iata locatiile in care ar trebui sa fie expus.

iPhone X a fost lansat oficial in Romania in cursul zilei de vineri, noul telefon al celor de la Apple fiind si livrat catorva mii de clienti din tara noastra, insa exista si unitati care sunt expuse in magazine. Desi stocurile pentru iPhone X erau anuntate ca fiind foarte mici, in realitate se pare ca Apple a reusit sa acopere intr-o anumita masura cererea de pe piata, dar nu neaparat in Romania, ci in Apple Store-urile globale.

iPhone X este extrem de greu de gasit in stocul vreunui magazin din Romania, insa daca doriti sa testati produsul lansat de catre cei de la Apple, o puteti face in unele magazine unde este expus. Veti gasi iPhone X expus la majoritatea resellerilor de produse Apple din Bucuresti, la magazinele pe care acestia le au in mall-uri, insa nu este chiar atata de sigur ca ele vor fi expus in magazinele din provincie in afara mall-urilor mari.

In Bucuresti veti gasi iPhone X la magazinele mari ale operatorilor de telefonie mobila, dar si in magazinele resellerilor Apple din mall-uri, plus showroom-ul eMAG din Crangasi. In afara Bucurestiului veti gasi cel mai probabil iPhone X expus in Timisora, Cluj, Iasi, poate si Brasov, insa separat de aceste orase mi-e greu sa cred ca ar putea fi expus iPhone X pe undeva, insa daca il gasiti, puteti lasa un comentariu pentru a ajuta si alti fani sa-l testeze.

iPhone X este extrem de cautat, deci stocurile sunt alocate in totalitate pentru vanzare, iar unitatile trimise pentru a fi expuse in magazine sunt disponibile in cantitati extrem de mici. In Bucuresti ar trebui sa gasiti iPhone X expus in multe mall-uri, conform informatiilor furnizate de catre utilizatorii iDevice.ro, insa in provincie lucrurile sunt cu mult diferite.

iPhone X Testa Romania