Black Friday 2017 a Inceput deja in Romania

Black Friday 2017 a inceput deja in Romania, foarte multe magazine online avand promotii foarte bune pentru produse inaintea evenimentului principal.

Black Friday 2017 a inceput deja in Romania, celebrul eveniment de shopping fiind deja in plina desfasurare la multe magazine din tara noastra, desi in mod oficial data de inceput era alta. Acum 2 saptamani s-a anuntat ca Black Friday 2017 incepe pe 17 noiembrie, aceasta fiind data la care eMAG si cele mai multe magazine online vor oferi reduceri la milioane de produse din propriile oferte, insa unii s-au gandit sa fure startul.

Black Friday 2017 a inceput deja la magazine online si fizice din Romania care incearca sa ii atraga pe clienti cu oferte destul de bune inainte ca adevarata zi de reduceri sa aiba loc. Daca sunteti interesati cu adevarat si cautati foarte bine, veti gasi multe reduceri foarte bune de Black Friday 2017 inaintea evenimentului principal, unele dintre ele fiind oferite acum fara ca in acea zi sa mai fie disponibile pentru noi.

Black Friday 2017 Romania

Black Friday 2017 a inceput la magazinele online din tara

Black Friday 2017 este in plina desfasurare la foarte multe magazine online din Romania, acestea avand desigur si reprezentante fizice in care clientii pot gasi aceleasi promotii pentru produse. Vorbim aici despre multe magazine online de renume care s-au gandit sa fure startul Black Friday 2017 pentru a atrage vanzari pe care nu le-ar putea obtine in ziua de 17 noiembrie, cand concurenta va fi mai mare.

Black Friday 2017 a inceput de o saptamana la Flanco in aceasta pagina, insa nici alte magazine nu sunt mai prejos si au reduceri foarte bune in aceasta pagina pentru foarte multe produse. Ca aceste doua magazine mai sunt multe altele, pentru ca Black Friday 2017 in Romania inseamna nu o zi de reduceri foarte mari, ci o luna intreaga cu reduceri moderate spre mari, pe masura ce ne apropiem de Craciun.

Black Friday 2017 la magazinele online este in plina desfasurare si va continua in acest ritm pana la sfarsitul lunii, in decembrie urmand a fi oferite alte promotii de catre ele.

Black Friday 2017 in magazinele fizice din Romania

Black Friday 2017 a inceput si la unele magazine fizice din Romania, care fie nu au prezenta online, fie au o prezenta scazuta, pentru ca nu prea au interesul de a atrage clienti din mediul online. Aici vorbim in principal despre hypermarket-urile care au dat startul Black Friday 2017 timpuriu atat pentru produsele de consum pe care le au in oferta, cat si pentru produsele electrocasnice pe care le vand acum.

Black Friday 2017 este disponibil si la multe magazine din mall-urile din Romania, majoritatea acestora neavand website-uri, dar au inceput sa ofere diverse reduceri in ton cu aceasta campanie. Nu toate reducerile oferite de catre aceste magazine pentru Black Friday 2017 sunt foarte mari, dar chiar si asa puteti gasi promotii foarte interesante printre cele care sunt disponibile in momentul de fata.

Black Friday 2017 in etape, cu reduceri progresive

Black Friday 2017 este organizat in etape in Romania, asa cum se intampla in fiecare an, iar asta inseamna ca pana le 17 noiembrie vom mai vedea promotii organizate si de catre alte magazie. Vorbim aici atat despre magazine online, cat si despre magazine fizice, Black Friday 2017 urmand a cuprinde mai tot retailul online si fizic pentru ca magazinele asteapta venituri extrem de mari in aceasta perioada.

Black Friday 2017 va ajunge inclusiv la operatorii de telefonie mobila, Orange, Vodafone si Telekom urmand a oferi promotii pe masura pentru abonamente si telefoane. In fiecare an am avut reduceri foarte bune de Black Friday 2017 la Orange, Telekom si Vodafone pentru clientii din Romania, iar asta inseamna preturi mult mai bune pentru o gama foarte variata de produse din ofertele lor.

Black Friday 2017 este cel mai asteptat eveniment de reduceri al acestui an si cred ca vor exista foarte multi oameni dornici sa se bucure de promotii.

5 COMENTARII

  1. Doar la noi tine black friday 365 de zile pe an. Magazinele noastre nu au Rușine. Black friday de vara , iarna de Crăciun , paste. Avem black friday pentru orice sărbătoare.

  2. Ce tare, m-am uitat de curiozitate la LG 43uj620 promovat de Flanco ca redus de black friday, ei au reducearea cea mai mai mare, de la 2599 la 1699, dar mai sunt alte site-uri cu acelasi pret 🙂 pretul pe ultimele luni a fost 2000-2100 ron. La fel la Sony 49XE8005, de 6 luni e 3999 ron peste tot, acum apare cu reduce 20% de la 4999 ron tot cu 3999 ron. Oricum Emag e cel mai penibil, primesc notificare ca s-a ieftinit un produs din lista de favorite, dupa 15 minute intru sa verific si era mai scump decat in mail-ul primit. Chiar nu inteleg ca sunt tot mai multe site-uri de monitorizare a preturilor cu alerte minime si maxime.

  3. Clar le trebuie legiferare celor de industria asta de retail&comert online. Promotia sa insemne ca pretul de baza este tinut minim o perioada de cateva luni si apoi se poate aplica o reducere si afisat ca o promotie. De asemnea raportarea la un pret care nu a fost practicat nicioadata mult mai mare, sa fie considerata reclama mincinoasa si penalizata in consecinta. Nu stiu de ce, dar am impresia ca asa functioneaza afara.