Prima Pagina iPhone X iPhone X si cum Reactivezi Butonul Home Pierdut

iPhone X si cum Reactivezi Butonul Home Pierdut

iPhone X poate avea din nou un buton Home, compania Apple oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a se bucura din nou de functionalitatea pierduta in 2017.

iPhone X a ramas fara butonul Home, dupa ce Apple a crescut diagonala ecranului la 5.8 inch, iar cei care simt lipsa acestei optiuni de control, au posibilitatea de a il reactiva. Vorbim aici despre o functie pe care iOS o are de cativa ani buni de zile si care pe iPhone X poate readuce un buton Home pierdut, dar nu in format fizic, ci tot software.

iPhone X poate avea reprodusa functionalitatea butonului Home multumita sistemului AssistiveTouch disponibil in iOS 11, la fel ca in vechile versiuni ale sistemului de operare. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata acest buton Home virtual pe ecranul iPhone X, el fiind vizibil in orice portiune a ecranului dorim, pentru acces mai usor.

iPhone X poate avea acest buton Home virtual activat din Settings > General > Assistive Touch, Configurari > General > Assistive Touch, unde aveti butonul pentru activare, dezactivare. Dupa ce activati Assistive Touch pe iPhone X, veti vedea un buton virtual in orice interfata a ecranului telefonului vostru, iar de acolo veti putea controla orice.

iPhone X ne permite sa reproducem prin Assistive Touch functiile pe care butonul Home si alte butoane fizice le ofera, astfel ca ne putem bucura de functionalitate oricand pe telefoanele noastre. Partea buna este ca daca nu va obisnuiti cu Assistive Touch, veti putea scapa foarte rapid de el prin dezactivarea pe iPhone X si asa se intampla totul.

iPhone X buton Home

 • catalin

  am facut comanda pe 27.10 la 10.18 si inca nu am primit tel de la emag…stiti cand as putea sa l primesc? :(((

 • Dan.B

  Cica comenzile facute pe 27.10 pana in ora 11 nu se mai livreaza

 • Gibilan

  😂😂

 • Has A

  Zaone o intrebare o aparut update pe apple watch ? ca mie imi apare 4.1 find ca nu vad ceva postat de tine ori nu am fost eu atent !

 • MarianR

  Orange (Pitesti) sunt seriosi: am precomandat pe 27.10.2017 si l-am primit pe 3.11.2017 conform programarii!

 • catalin

  vrajeala…e chestiune de zi