eMAG Black Friday 2017 – iata CAND Incepe

eMAG Black Friday 2017 are data cand incepe anuntata oficial astazi de catre magazinul online din Romania, ziua fiind cea mai asteptata cu reduceri foarte mari.

eMAG Black Friday 2017 a fost anuntat oficiala stazi de catre binecunoscutul magazin online din Romania, data cand incepe fiind dezvaluita pentru toti clientii, dar probabil o stiati deja. eMAG Black Friday 2017 va fi organizat de catre magazinul online in aceasta pagina in data de 17 noiembrie 2017, atunci peste 2 milioane de produse urmand a fi disponibil pentru clientii care vor dori sa se bucure de reduceri.

eMAG Black Friday 2017 se vrea a fi cea mai mare campanie de reduceri de pana in prezent, magazinul online propunandu-si an dupa an sa-si intreaca recordurile anterioare in materie de vanzari. Pentru anul acesta cei de la eMAG spera ca de Black Friday sa reuseasca sa-si depaseasca recordul anterior de vanzari, anul trecut magazinul laudandu-se cu faptul ca a avut cel mai bun eveniment de acest gen de pana acum.

eMAG Black Friday 2017 cu 2.000.000 de produse si 4.000 de vanzatori

eMAG Black Friday 2017 va aduna nu mai puin de 2.000.000 de produse de la peste 4.000 de vanzatori parteneri ai magazinului, iar asta pentru ca vorbim despre un Marketplace. Mii de magazine vand produse prin intermediul sau, iar cu ocazia eMAG Black Friday 2017 multi dintre ei au fost convinsi sa faca parte din cea mai mare campanie de reduceri a acestui an si sigur vor avea foarte multe de castigat.

emag black friday 2017 incepe

Printre produsele care vor fi disponibile in cadrul campaniei de reduceri eMAG Black Friday 2017 se vor numara : televizoare, telefoane, laptopuri, fashion si articole sportive, pana la electrocasnice, accesorii pentru casa si gradina, produse de ingrijire personala, mobila, jucarii si anvelope. Practic, in aceasta editie a Black Friday Romania vor exista foarte multe produse din categorii cat mai diversificate disponibile pentru achizitie.

Romanii tot mai interesati de Black Friday

Conform unui studiu desfasurat in cursul anului trecut, nu mai putin de 94.3% dintre romanii cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani au auzit de evenimentul de reduceri Black Friday. Vorbim despre un procent enorm si, practic, doar cei care nu prea ies din casa, sau nu se uita la televizor, nu au auzit de Black Friday in Romania, ei nefiind inclusi printre cei care au cumparat produse in evenimente de acest gen.

In ceea ce priveste romanii care au cumparat ceva de Black Friday, ei bine 47.5% au facut-o online, 41.5% au facut-o offline si 11% au cumparat din ambele medii. Numarul tot mai mare de romani care cumpara online, si nu doar in campanii de acest gen, creste constant si este o dovada a faptului ca lumea are tot mai mare incredere in magazinele existente pe internet, dar putini platesc cu cardul deocamdata.

De ce eMAG Black Friday 2017 pe 17 noiembrie ?

emag black friday 2017 romania

Traditional, evenimentele de acest gen se organizeaza in ultima zi a lunii noiembrie, dar eMAG Black Friday 2017 va fi pe 17 noiembrie in penultima zi, diferit fata de ceea ce se face in strainatate. Acum sigur, va veti intreba : de ce ? Ei bine, raspunsul este foarte simplu : eMAG Black Friday 2017 este organizat pe 17 noiembrie pentru ca firmele de curierat din Romania si Posta sunt incapabile sa livreze rapid coletele.

eMAG Black Friday 2017 este organizat la mijlocul lunii noiembrie, in loc de final, pentru ca magazinul sa aiba timp sa livreze toate comenzile pe care clientii le fac si sa nu se aglomereze pentru Craciun. Este foarte clar ca toti cei care comanda ceva de eMAG Black Friday 2017 vor dori sa primeasca foarte rapid produsele comandate, iar magazinul online incearca sa indeplineasca dorintele tuturor clientilor, in masura posibilitatilor infrastructurii din Romania.

Cand incepe eMAG Black Friday 2017 pe 17 noiembrie ?

La final ramane data de inceput a eMAG Black Friday 2017 pe 17 noiembrie, iar daca ne uitam la anii trecuti, atunci ar trebui sa vorbim despre dimineata. Nu se stie sigur daca la 06:00, sau 07:00, insa as merge pe cea din urma ora, dar pe masura ce ne vom apropia de eMAG Black Friday 2017 vom avea mai multe informatii si vom sti mai clar cand va trebui sa fim pregatiti pentru cumparaturi.

eMAG Black Friday 2017 nu va fi singurul eveniment, ci doar cel mai mare dintre ele, pentru ca niciun alt magazin din Romania nu are o colectie la fel de mare de produse. Pana atunci va voi spune ce veti putea cumpara la pret foarte bun cu ocazia eMAG Black Friday 2017, asa ca va trbeui doar sa va pregatiti banii si rabdarea pentru a cumpara produsele dorite.