iPhone X – Vanzari mai Mari ca Seria iPhone 8

iPhone X inregistreaza vanzari mai mari decat seria iPhone 8, conform unor noi informatii oferite astazi de catre analistii americani ai pietei smartphone.

iPhone X are vanzari mai mari decat seria iPhone 8 a companiei Apple, noi date privind monitorizarea evolutiei vanzarilor telefonului Apple prezentand o situatie foarte interesanta. Conform unei companii americane, iPhone X ar fi inregistrat vanzari care sunt, in mod surprinzator, mai bune decat cele ale seriei iPhone 8 lansate in septembrie.

iPhone X a insumat dupa weekend-ul lansarii nu mai putin de 0.93% din cota de piata a iPhone, cu 0.23 puncte procentuale mai mult decat seria iPhone 8 in momentul lansarii sale. Practic, iPhone X s-a vandut mai bine decat seria iPhone 8, desi a intrat intr-o piata care era mai mare decat in luna septembrie cand cele doua modele au fost puse in vanzare, deci rezultatul sau este cu atat mai impresionant acum.

iPhone X vanzari iPhone 8 1

Estimarile analistilor care spuneau ca foarte multi fani ai companiei Apple au decis sa nu cumpere iPhone 8 si iPhone 8 Plus pentru ca asteptau iPhone X par sa fie 100% adevarate. Practic, mai bine de jumatate dintre cei care ar fi cumparat iPhone 8 si iPhone 8 Plus au cumparat iPhone X, in schimb, insa aici fac o estimare fortata, pentru ca nimeni nu stie sigur cata lume ar fi cumparat un telefon, sau altul.

iPhone X are vanzari mai mari decat seria iPhone 8

iPhone X are aceste date masurate in baza telefoanelor activate de catre utilizatorii care folosesc una dintre cele 37.000 de aplicatii monitorizate de catre aceasta companie. In aceasta idee, exista o foarte mare posibilitate ca numarul de telefoane iPhone X active sa fie mai mare decat cel pe care-l vedem in aceste imagini, dar desigur ca nimeni nu poate spune fara dubiu acest lucru, in afara companiei Apple.

iPhone X vanzari iPhone 8 2

iPhone X are vanzari mai mari decat orice alt model “singur” al iPhone de la iPhone 5S incoace, deci nici macar iPhone 6 nu a inregistrat un procentaj atat de mare de unul singur. Trebuie luat in calcul si faptul ca iPhone X a intrat intr-o piata cu mult mai multe telefoane iPhone active decat iPhone 5S, sau iPhone 6, cu atatia ani in urma, deci vanzarile sunt mult mai mari decat isi imaginau multi, probabil chiar si analistii americani.

iPhone X are un succes colosal, in ciuda stocurilor reduse si a faptului ca este vandut la un pret foarte mare, compania Apple avand probleme in a acoperi cererea de pe piata si asta se vede cu ochiul liber. iPhone X ar putea fi cel mai de succes iPhone lansat vreodata de catre compania Apple, primele date sugerand asta, iar rezultatele financiare ale Apple pentru T4 2017 ar putea confirma totul fara vreun dubiu.