Prima Pagina iOS 11 iOS 11.2 – Asa Functioneaza Apple Pay Cash

iOS 11.2 – Asa Functioneaza Apple Pay Cash

iOS 11.2 are sistemul Apple Pay Cash disponibil in versiune beta pentru cei care testeaza versiunile beta 2 si public beta 2 ale sistemului de operare.

iOS 11.2 beta 2 are disponibila pentru utilizatorii din lumea intreaga noua functie Apple Pay Cash, pe care cei de la Apple au anuntat-o in iunie, dar pe care o ofera abia acum. Apple Pay Cash este disponibil deocamdata in versiune beta pentru utilizatorii iOS 11.2 beta 2 si public beta 2, urmand a fi lansat oficial, probabil, in decembrie.

Apple Pay Cash este prezentat in utilizare in clipul video de mai jos, de la procesul de inregistrare a unei carti de credit si pana la plata efectiva facuta prin aplicatia Mesaje. Apple a gandit Apple Pay Cash ca un sistem foarte simplu de a transfera bani pentru utilizatorii iPhone si iPad din lumea intreaga, iar totul se face la fel de simplu precum credeti.

Apple Pay Cash este deocamdata disponibil in SUA, insa din pacate nu va ajunge prea curand si in Romania, pentru ca nici Apple Pay nu este oferit in tara noastra.

 • Srb Srb

  Superb
  Poate ajunge si in Eu si la noi in urmatorii 10 ani

 • conytaac

  Este disponibil si in Elvetia, bineînțeles tot pe 11.2 beta

 • iullian

  La noi o sa dureze ani buni pana o sa fie implementat Apple pay Cash. Deocamdată nu avem nici măcar Siri in romană sau un Apple store.

 • Zeuslup

  Apple Pay este deja in Europa in mai multe țări, peste maxim 3-4 ani va fi și la noi.